Over dit Project

Klimaatroute groeit! En dat is goed nieuws, want hierdoor reduceren we steeds meer CO2 uitstoot! En was het dus tijd voor een ruimer kantoor.
Het kantoor van Klimaatroute.nl is na de verhuizing om- getoverd tot een dynamische werkomgeving, waar het team zich dagelijks inzet om de gestelde missie ‘ heel Nederland klimaatneutraal’ te kunnen behalen. Desko verzorgde de nieuwe inrichten voor hen en gaf ze precies waar ze op hoopten.

De wens van Klimaatroute.nl was duidelijk. Het nieuwe onderkomen moest de missie van Klimaat ondersteunen in gevoel en praktijk. Een plek waar het team samen komt om te werken, ontspannen en eten. Het meubilair moest praktisch en functioneel zijn en een belangrijke vereiste was dat er elektrische zit/sta bureaus werden geplaatst om het team een gezondere werkwijze aan te

 

bieden. Maar vooral ook de ontspanning voor de weekafsluiting op vrijdag en het prettige contact met andere collega’s was een zeer belangrijk element voor het team.

Visie of illusie? Klimaatroute gelooft dat iedereen de stap naar duurzaamheid zal maken, wanneer klimaatbewust handelen een direct kostenvoordeel oplevert. Onder het mom van Groener, Beter & Goedkoper, maken ze gebruik van een slimme combinatie van producten en diensten, waardoor u het milieu helpt en direct kosten bespaart. Dit levert meer winst op, zeker in combinatie met verminderde uitgaven als gevolg van een lagere energierekening.

Ze groeien dus hard en zijn niet van plan daar voorlopig mee te stoppen!

Project

 • Project klimaatroute.nl
 • Opgeleverd juni 2018
 • Locatie Amsterdam
 • Meubilair Gebruikte en in zeer goede staat
  ergonomische NPR bureaustoelen.
  Nieuw en gebruikte zit/sta bureaus
  incl. het kabelmanagement pakket
  voor iedere werkplek

Bekijk onze referentieprojecten

Cases

Greenhouse

Bekijk deze case

Bam Nieuwleusen

Bekijk deze case

Midocean

Bekijk deze case

Zelfstroom

Bekijk deze case

Projectinrichting door
Desko Kantoormeubelen

Op zoek naar een betrouwbare partner om uw kantoormeubelen te leveren? Bekijk onze pagina
over projectinrichting of ontdek ons aanbod met nieuwe en tweedehands kantoormeubelen.
Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen. We gaan graag voor u aan de slag!