Projecten van Desko

 

MVO

In de eerste week van 2017 verhuisde MVO Nederland, het Initiatief Duurzame Handel (IDH) en BoP Innovation Center van de Utrechtse Waterstraat naar een pand om de hoek.

Lees meer

BAM

Een prachtig circulair interieurconcept wat al sinds 2013 loopt. Bij bouwconcern BAM heeft Desko het circulaire inrichtingsconcept toegepast,

Lees meer

ZELFSTROOM

Desko is de leverancier en partner in duurzaamheid van de totale inrichting van de organisatie Zelfstroom.

Lees meer

ABN AMRO

De bank adviseert niet alleen haar klanten 100 % duurzaam te zijn. De bank is zelf ook goed bezig.

Lees meer

L'OREAL

We zorgden voor een eigentijds kantoor waar we samen met de interieur architect op zoek zijn gegaan naar vernieuwing van de ruimte en hergebruikt van meubilair.

Lees meer

VDL

VDL Groep is één van Nederlands grootste familiebedrijven en bestaat uit 89 werkmaatschappijen verspreid over 19 landen met meer dan 13.000 medewerkers.

Lees meer
 

Waarom Desko

Desko is al 60 jaar een onafhankelijke partij voor uw interieur- en projectinrichting. Wij werken met verschillende designers en merken, hierdoor kunnen wij een bijzonder groot en afwisselend assortiment aanbieden van meer dan 1000 producten zowel nieuw als gebruikt. Wij zijn gespecialiseerd in duurzame, milieuvriendelijke en productie verhogende werkruimtes, variërend van ontvangsthal, kantine tot vergaderruimte en van directiewerkplek tot Het Nieuwe Werken. Met ieder groot of juist kleiner budget boekt Desko een constante meerwaarde voor een duurzaam en verstandig gebruik van kwalitatieve projectinrichting.