Nieuws

Sponsoring

Desko is graag sponsor als het gaat om een goed doel, initiatief of sport dat bijdraagt aan een betere samenleving en maatschappij. Daarom koken wij een aantal keren per jaar voor dak- en thuislozen. Ook zijn wij (lokaal) betrokken bij projecten waar geld of kantoormeubelen nodig zijn.

 

Neem het geval van ‘Geluk voor Puck’ waar er geld ingezameld moest worden of het beschikbaar stellen van een bureaustoel voor een veiling. Natuurlijk stellen wij ons (sociale) netwerk ook beschikbaar en vragen om hun support.

 

Daarnaast hebben wij langdurige sponsorcontracten met sport clubs en verenigingen. Van sport moet iedereen kunnen genieten en aan kunnen deelnemen. Sport en bewegen verbeteren de gezondheid, sport vergroot de samenhang in en de binding met de maatschappij en (top)sport is een bron van nationale trots en uitstraling. Mede door de steun van Desko krijgen een aantal verenigingen meer ruimte om van sport te genieten en voor iedereen mogelijk te maken.

Koken voor de daklozen

Het recept is heel simpel: 100 euro boodschappen geld en 3 tot 4 man een middag gezellig koken. Het resultaat? Een smakelijke 3-gangen maaltijd voor 45 daklozen in Amsterdam.   Afgelopen.. Meer...

RKSV Blauw-Zwart

FC Eindhoven

Sparta Rotterdam

ADO Den Haag

ADO Den Haag

AZ

FC Eindhoven

Sparta Rotterdam

Helmond Sport

Telstar

FC Oss

Purmersteijn

S. V. Geinburgia

VV Vianen