Over Desko

Desko is al meer dan 60 jaar een onafhankelijke partij voor interieur- en projectinrichting.
Wij werken met verschillende designers en merken, waardoor we een bijzonder groot en afwisselend
assortiment aanbieden van meer dan 1000 producten. Nieuw, gebruikt of refurbished, alles is mogelijk.
Van groot tot klein budget, Desko biedt een constante meerwaarde voor een duurzaam en
verstandig gebruik van kwalitatieve projectinrichting.

Snelle service en kwaliteits garantie

Snelheid gewenst? Grote aantallen? Scherpe tarieven? Desko kantoormeubelen, kan binnen 48 uur kantoormeubilair bezorgen en monteren. Daarnaast biedt Desko reparatie- en omruilservice maar ook voor tijdelijke oplossingen kunt u bij ons terecht. Wij geloven in de kwaliteit en duurzaamheid van onze meubelen. Daarom geeft Desko vier tot tien jaar kwaliteitsgarantie op gebruikt en nieuw meubilair. Onze klantenservices staat op alle werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur voor u klaar, of kijk op de klantenservice pagina en stel uw vraag.

Refurbished meubilair

Naast nieuwe producten bieden we ook een groot assortiment aan refurbished kantoormeubilair aan. Refurbished kantoormeubilair is een gebruikt meubelstuk dat technisch volledig gecontroleerd, schoongemaakt en eventueel vernieuwd is. Ons refurbished assortiment is geselecteerd op kwaliteit en duurzaamheid, waardoor we het gegarandeerd goedkoper kunnen aanbieden en het een goed alternatief is voor nieuwe producten.

Circulair inrichten

Overstappen op een circulair interieurconcept is slim, duurzaam én kostenbesparend. Investeer niet langer enorme bedragen in nieuw meubilair dat vervolgens bij de eerste verbouwing, verhuizing of nieuwe trend weer op de afvalberg belandt. Die tijd van verspilling is voorbij. Door te kiezen voor circulair inrichten met Desko en zeker te zijn van een terugkoopgarantie aan het eind van de contractperiode, bent u duurzaam en innovatief.

MVO

Dagelijks zijn wij bij Desko bezig om niet alleen onszelf, maar ook onze klanten en relaties mee te nemen naar een duurzame wereld volgens de basis principes van circulaire economie. Desko heeft de doelstelling om als kantoorinrichter Maatschappelijk Verantwoord, Betrokken en Duurzaam te ondernemen. In de gehele bedrijfsvoering wordt rekening gehouden met het effect van de activiteiten op het milieu!

 

Social Return

Desko stimuleert de aanpak om meer werkgelegenheid te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Desko geeft deze kwetsbare groep een kans op arbeidsmarkt, door ze te betrekken bij de uitvoering van opdrachten. Inmiddels heeft Desko al 10 WAjongeren geholpen aan een vast dienstverband.

Showroom

Desko is georganiseerd vanuit het moderne centrale hoofddistributiecentrum in Amsterdam Westpoort. Wij hebben ons eigen opgeleid en gecertificeerd personeel, magazijn en transport. Wilt u langskomen om onze producten te beleven en te bekijken? U bent welkom in één van onze 3 showrooms in Amsterdam, Eindhoven en Vianen. We geven je graag advies op maat. Kom langs in onze showroom; de koffie staat klaar. Kijk voor informatie over onze showrooms op onze contactpagina.

 

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Mis geen enkele actie of nieuwe producten meer en schrijf je in voor onze inspiratiemailing .

Persoonlijk contact Persoonlijk contact

Heeft u vragen over een product of dienst? Onze showroom in Amsterdam is
van maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 17:00 uur geopend.


Ook staat ons team telefonisch, per chat of via WhatsApp graag voor u klaar!