Oud kantoormeubilair is veel meer waard dan u denkt

UW OUDE KANTOOR MEUBILAIR IS VEEL MEER WAARD DAN U DENKT!

De kosten laag houden, door uw oude kantoormeubilair in te ruilen, als u nieuw koopt. Desko geeft gegarandeerd de hoogste inruilwaarde.

De kwaliteit van kantoormeubilair is met de jaren steeds beter geworden. Door o.a. de gecontroleerde Arbo NEN en NPR normen, gaat kantoormeubilair steeds langer mee!

Waarom schrijft kantoormeubilair dan binnen een jaar tot 80% af? En waarom wordt het meubilair gemiddeld om de 7 jaar vervangen? Dit heeft te maken met de menselijke drang naar vernieuwingen. Bij vernieuwing vergeten mensen alleen dat de bestaande producten of onderdelen ook kunnen worden opgeknapt of opnieuw kunnen worden ingezet, oftewel een nieuw leven worden gegund. Vele onderdelen van afgeschreven kantoormeubilair zijn vaak nog in prima staat. Neem bijvoorbeeld een NEN gecertificeerde bureaustoel, de zitting is versleten, maar heeft nog prima onderstel. Deze bureaustoel kan prima gedemonteerd worden en in een 2e leven dienstbaar zijn als rollende poef.

Desko kijkt samen met de klant naar de bestaande kantoorinrichting. Wij vinden namelijk dat het vervangen van “het oude “ niet moet resulteren in weggooien. Vanuit deze visie, streven wij er naar om zoveel mogelijk meubels te hergebruiken. Door het revitaliseren en hermodelleren van meubels geven wij ze een tweede en derde levenscyclus.

Circulair inrichten is voor facility managers, architecten en inkopers een unieke mogelijkheid om kosten te besparen op de inkoop van kantoorinrichtingen en tegelijkertijd in te spelen op het Nieuwe Werken. En daarmee actief bij te dragen aan een betere wereld.

Op deze manier maken we keten van hergebruik weer rond en dragen we bij aan een beter milieu!

 

Bekijk onze referentieprojecten

Cases

Greenhouse

Bekijk deze case

Bam Nieuwleusen

Bekijk deze case

Midocean

Bekijk deze case

Zelfstroom

Bekijk deze case