Offerte leveringsvoorwaarden

Desko laatste tweets

 

Offerte leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden

Alle tarieven zijn inclusief transport en excl. 21% BTW.

De goederen worden standaard na de eerste voordeur afgeleverd. Bij afleveren tot op de werkplek worden inhuiskosten berekend. Inhuizing vindt plaats op de begane grond of op een etage die bereikbaar is per lift (toegankelijk voor het bestelde meubilair). Helaas is het niet mogelijk om goederen op verdiepingen af te leveren als er geen lift aanwezig is. Dit is als gevolg van arbotechnische regels niet toegestaan. U dient het vervoer naar de verdieping zonder lift zelf te verzorgen.

Bij levering op verdieping zonder lift kan Desko indien gewenst wel een transportlift voor u verzorgen. De kosten hiervan worden doorberekend en u dient hiermee voor levering schriftelijk akkoord te gaan.

Wij verzoeken u vriendelijk om de inhuissituatie zoals de bereikbaarheid van de afleverlocatie, toegankelijkheid van de ruimtes en beschikbaarheid/afmeting van de lift duidelijk aan ons door te geven.

 

Betalingsvoorwaarden

Wij leveren uitsluitend na ontvangst van uw betaling en wij verzoeken u vriendelijk om de betaling voor levering te voldoen.
Dit kan op de volgende wijze:
 

Orderbedrag tot € 5.000, - excl. btw

  • 100% betaling bij opdracht

 

Orderbedrag € 5000,- excl. btw en hoger

  • 75% bij opdracht, 25% bij aflevering/oplevering
  • Bij betaling van 100% -/- 2% korting

 

Deze offerte heeft een geldigheidsduur van 30 dagen na de offertedatum.

Wanneer u akkoord gaat met deze offerte, vragen wij u dit schriftelijk te bevestigen. Bij bevestiging gaat u tevens akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

Als u nog vragen heeft over dit voorstel dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen.

Wij vertrouwen erop u hiermee een passende aanbieding te hebben gedaan en zien uw reactie met belangstelling tegemoet.