Nieuws

Winkelnieuws

Datum toevoeging: 11-01-2012 Nieuwe vestigingen

Amsterdam, 11 januari 2012 - Desko kantoormeubelen wil dichterbij de klant staan en opent dit jaar drie nieuwe showrooms in Breda, Almere en Rotterdam. “Desko is onderneming die, ondanks de economische tegenwind, blijft investeren in uitbreiding van zowel online als fysieke aanwezigheid” aldus directeur Michael Kuiper.

 

Desko wil landelijke dekking
Desko heeft momenteel vijf showrooms in Amsterdam, Alkmaar, Eindhoven, Purmerend en Vianen. Het hoofdkantoor van Desko is gevestigd in Amsterdam, waar tevens de grootste showroom is van ruim 1500 m2. Vanaf maart zullen de nieuwe locaties in Breda en Almere worden geopend. In juni is Rotterdam een showroom rijker. Desko wil blijven uitbreiden en hoopt in 2013 nieuwe en geschikte locaties te vinden voor haar kantoormeubelen.

 

Showrooms voor extra service
Desko verkoopt veelal online maar geeft ook prioriteit aan haar showrooms. “Klanten weten soms niet hoe gebruikt meubilair eruit ziet. Bij ons zien, vergelijken en ervaren ze de kwaliteit en (nieuw)staat waarin wij gebruikt meubilair verkopen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Daarnaast vinden wij het prettig om onder het genot van een goede kop koffie, de mogelijkheden te bespreken en een plan te kunnen maken voor onze klanten” vertelt Michael Kuiper.

 

* * * * * * * *

 

Kantoormeubelen en complete kantoorinrichting
Desko kantoormeubelen is ruim 60 jaar specialist in complete kantoorinrichting of –uitbreiding met zowel nieuw als tweedehands kantoormeubilair. Vanuit het moderne centrale hoofddistributiecentrum in Amsterdam Westpoort vinden dagelijks honderden verkoopopdrachten hun weg binnen de professionele markten van o.a. projectinrichting, architecten, midden- kleinbedrijven en vele andere zakelijke eindgebruikers. Desko biedt kantoormeubelen aan van de bekende merken zoals Aspa, Ahrend, Herman Miller en hun eigen huislijn kantoormeubelen. Het assortiment bestaat uit bureaustoelen, bureautafels, vergadermeubilair, kasten en accessoires. Zie voor meer informatie www.desko.nl.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nina Tomasoa per e-mail nina@desko.nl of bellen naar  020 – 480 10 20.

 

Desko is ook actief op Twitter: @deskomeubels of Facebook: http://www.facebook.com/Deskokantoormeubelen.