Nieuws

Winkelnieuws

Datum toevoeging: 07-11-2012 Minder kosten met printoplossingen van Kyocera

Desko gelooft in sterke partnerships en in de toegevoegde waarde van samenwerking voor de klant. Vanaf november 2012 levert Desko dan ook documentoplossingen, zoals zwart-wit, kleurenprinters en multifunctionals. De producten van Kyocera worden uitsluitend via gecertificeerde partners zoals Desko in Nederland verkocht.

 

Directeur Michael Kuiper vertelt “Kyocera heeft een visie en missie die perfect aansluit op ons businessmodel. Daarnaast was het een eye-opener om te zien dat je serieuze bedragen kunt besparen op printers en multifunctionals. Ik weet uit mijn eigen ervaring dat de meeste ondernemers hier niet stil bij staan of geen benul van hebben. Kyocera laat transparant zien wat de huidige kosten zijn en wat je kunt besparen met een Kyocera apparaat.”


Samen met Kyocera wil Desko de zakelijke klanten in Nederland volledig ontzorgen door het leveren van hardware en softwareproducten, service en diensten in de vorm van printoplossingen die de klant kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit garandeert. Kyocera voert dan ook een uitgebreid portfolio zwart-wit en kleurenprinters en multifunctionals.
 

In alle Desko vestigingen (Amsterdam, Almere, Breda, Alkmaar , Vianen, Eindhoven) komt een apart gedeelte met printers en multifunctionals. Klanten kunnen hier kijken, advies krijgen en er worden trainingen en demo’s gegeven. Kijk op de site voor meer informatie: www.desko.nl