Wilkahn

Wilkhahn

Wilkhahn legt zijn focus op het ontwerpen en produceren van intelligente, duurzame en inspirerende oplossingen voor kantoorruimtes. De producten zijn Duitse designs en laten zich kenmerken door functionaliteit en duurzaamheid. Het hele productieproces is gericht op het besparen van het milieu.

Het bedrijf heeft een rijke geschiedenis.
Zo begonnen ze in 1907 met de productie van massief beuken stoelen en staan ze ondertussen wereldwijd bekend als dé leverancier van hoge kwaliteit meubilair voor de zakelijke markt.

Wilkahn

Neos

Ieder lichaam is anders, maar van een bureaustoel verwacht iedereen hetzelfde: een goede ondersteuning en een hoog zitcomfort. De stoel kan gemakkelijk naar wens door de gebruiker versteld worden. Alle functies zijn op handige en onopvallende wijze geïntegreerd in de stoel, wat een mooi design oplevert.

Wilkahn
Wilkahn

Graph stoel

De Graph stoel is een ontwerp van Jehs & Laub. Graph is een draaibare vergaderstoel, die leverbaar is in twee verschillende rughoogten. Een comfortabele vergaderfauteuil met zijdelingse vering en optioneel met retourmechanisme. Verder is deze stoel verkrijgbaar in stof en leer.

Chassis

De Chassis is ontworpen door Stefan Diez. Deze stoel is door zijn simpele design voor verschillende doeleinden inzetbaar. Door de verschillende kleuren waarin de stoel verkrijgbaar is, kan deze gemakkelijk naar jouw wens worden aangepast.

Wilkahn
Wilkahn

Wilkhahn IN 184-7

Wilkhahn IN bureaustoel met Trimension® technologie stimuleert ‘bewegend zitten’ op de werkplek. Langdurig stilzitten (= sedentair gedrag) leidt tot allerlei gezondheidsklachten. Wilkhahn IN neemt de noodzaak van bewegen op kantoor serieus.

Meer informatie over het mooie merk Wilkahn?

Ben je op zoek naar een ander item? Als officiële dealer van Wilkahn kunnen wij u de gehele collectie leveren.
Neem voor meer informatie of brochure contact op met ons team via: 020 480 10 20 of plan hier een vrijblijvend adviesgesprek.

Persoonlijk contact Persoonlijk contact

Heeft u vragen over een product of dienst? Onze showroom in Amsterdam is
van maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 17:00 uur geopend.


Ook staat ons team telefonisch, per chat of via WhatsApp graag voor u klaar!