Interstuhl

Interstuhl

Desko biedt een ruim assortiment van A-merken, waaronder het kwaliteitsmerk Interstuhl, één van de bekendste merken op het gebied van bureaustoelen. de Duitse fabrikant ontwikkelt en bouwt al meer dan 50 jaar stoelen voor de werkomgeving, die zij inmiddels wereldwijd verkopen. Interstuhl staat voor duurzame, kwalitatieve en ergonomische producten. Om die kwaliteit vast te houden, vindt de verkoop van Interstuhl producten uitsluitend via speciaalzaken plaats. Bij Desko geven wij u graag een deskundig advies over deze producten.

Zitplezier als uitgangspunt
Het assortiment van Interstuhl omvat alle soorten zitten op kantoor. Het productassortiment varieert van zitoplossingen voor ontvangstruimtes en wachtkamers tot aan communicatie- en ontspanningsruimtes. Met de slogan ‘Enjoy Seating Performance’, maakt Interstuhl duidelijk dat zitplezier voor hun het uitgangspunt is. Interstuhl ontwikkeld innovatieve stoelen die veel zitcomfort bieden. De ergonomische bureaustoelen zijn in hoogte verstelbaar en ook de rugleuning en armleggers kunnen naar wens worden ingesteld. Zo vormen de stoelen een goede basis voor een gezonde zithouding en zijn ze aan te passen naar uw persoonlijke wensen.

Interstuhl

Every

Met EVERYis1 hoef je niet te kiezen tussen ontwerp en functie. De zwarte of witte rugleuning heeft een vorm uit één stuk. Hij is met netweave bekleed, wat behalve een prachtige uitstraling ook qua ergonomie bonuspunten oplevert. Netweave vormt zich namelijk perfect naar jouw lichaam. Je kunt het comfort van EVERYis1 nóg meer vergroten door de verschillende opties. Denk daarbij aan een lendensteun die in hoogte verstelbaar is, zitdiepteverstelling, zittingverstelling (de mogelijkheid om de zitting te kantelen, zodat druk op de bovenbenen wordt vermindert) en armleggers in 2- of 4D. Welkom in de wereld van het flexibele kantoor van morgen!

Interstuhl
Interstuhl

Movy

Deze stoel motiveert door zijn design, want niets is leuker dan werken aan een mooie werkplek. Het MOVYis3 assortiment combineert design en esthetiek met vorm en functie op een geheel nieuw niveau. Licht, dynamisch, onderscheidend; MOVYis3 staat voor zichtbare gewichtloosheid, transparantie en comfort. Een grote keuze aan variaties, stoffen en kleuren zorgt ervoor dat MOVYis3 high-end design combineert met individualiteit. Maak een statement - gewoon in zitten.

Yosteris3

Yosteris3

Klassieke waarden voor ultieme prestaties. Met YOSTERis3 introduceert Interstuhl stoelenfamilie die klassieke waarden weerspiegelt. YOSTERis3 staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en tijdloosheid. Maar YOSTERis3 staat ook voor een perfecte zitkwaliteit en functionele efficiëntie. Dit alles maakt YOSTERis3 een ideale oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een stoel die niet de kamer domineert, maar moeiteloos past in een klassieke werkomgeving.

Interstuhl
Interstuhl

Goal 152 G

U heeft een afwisselende baan. Maar of u ook een afwisselende zithouding heeft, wagen we te betwijfelen. Tenslotte bent u op kantoor vooral bezig met uw werk, niet met zitten! Toch is voor uw gezondheid de volgende zithouding altijd de beste. All-inclusive Goal ondersteunt in iedere zithouding en is daarom de ideale partner op iedere werkplek. Nu al een klassieker, en dat wil wat zeggen.

Meer informatie over het mooie merk Interstuhl?

Bestellen en leveren
Interesse in een product van Interstuhl? Desko kan deze na bestelling binnen 24 uur bij u thuis of op kantoor bezorgen. In de webshop vindt u het huidige aanbod. Al onze producten worden gratis geleverd en gemonteerd.

Bekijk de Interstuhl collectie

Ben je op zoek naar een ander item? Als officiële dealer van Interstuhl kunnen wij u de gehele collectie leveren.
Neem voor meer informatie of brochure contact op met ons team via: 020 480 10 20 of plan hier een vrijblijvend adviesgesprek.

Persoonlijk contact Persoonlijk contact

Heeft u vragen over een product of dienst? Onze showroom in Amsterdam is
van maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 17:00 uur geopend.


Ook staat ons team telefonisch, per chat of via WhatsApp graag voor u klaar!