Herman Miller

Herman Miller

Herman Miller maakt inspirerende ontwerpen die mensen helpen geweldige en inspirerende dingen te doen. Herman Miller hecht al meer dan 100 jaar veel waarde aan design, het milieu, de community en de gezondheid en welzijn van hun klanten en medewerkers. Hun inspirerende meubelontwerpen, inventieve technologieën en strategische diensten dragen bij aan de prestaties van de gebruiker en het succes van de organisaties waarvoor zij werken.

Herman Miller was een zakenman uit West Michigan die zijn schoonzoon, D.J. De Pree, heeft geholpen bij het kopen van de Michigan Star Furniture Company in 1923. De Pree was al sinds hij werd aangenomen als een kantoorklerk in 1909 in dienst van het bedrijf, dat werd opgericht in 1905. De Pree wist dat zijn schoonvader een integere man was, waardoor hij besloot om het bedrijf naar hem te vernoemen.

Herman Miller

Wireframe Club Chair

De Wireframe Sofa Group, vol visuele zachtheid en volume binnen een formeel frame, wordt gekenmerkt door een terugkerend thema voor Sam Hecht en Kim Colin: contrasterende spanning. De externe constructie van het ontwerp is gevormd van staaldraad, een materiaal dat wegens zijn kracht en duurzaamheid al langer wordt gebruikt in klassieke ontwerpen van Herman Miller.

Herman Miller
Herman Miller

Mirra 2

Tien jaar na de introductie van de Mirra stoel, waarin meer dan 1,5 miljoen stoelen werden verkocht, waren de ontwerpers van Studio 7.5 van mening dat het tijd was om het originele ontwerp te evalueren en zo nodig nogmaals te doordenken. Ze merkten bijvoorbeeld op dat de manier waarop er gewerkt wordt, evolueert. Mensen bewegen, en hoe meer een persoon in beweging is, hoe groter de behoefte is aan ondersteuning die meebeweegt.

Mirra 2-kruk

De Mirra 2-kruk biedt dynamische ondersteuning in elke omgeving waar zittende en staande mede- werkers ervan profiteren om op dezelfde ooghoogte te zijn. Met oppervlakken die gemaakt zijn om te reageren op uw kleinste bewegingen en simpele, intuïtieve instelmogelijkheden voor het afstellen van de houding, combineert de Mirra 2 direct comfort en persoonlijke ergonomie in een verfijnd ontwerp.

Herman Miller
Herman Miller

Sayl

Een goed ontwerp, gezonde ondersteuning en geweldige waar voor het geld zijn altijd aantrekkelijke eigenschappen en Sayl heeft ze alle drie. Door op slimme wijze eenvoudige materialen te transformeren hebben we de Sayl voor meer mensen bereikbaar kunnen.

Meer informatie over het mooie merk Herman Miller?

Ben je op zoek naar een ander item? Als officiële dealer van Herman Miller kunnen wij u de gehele collectie leveren.
Neem voor meer informatie of brochure contact op met ons team via: 020 480 10 20 of plan hier een vrijblijvend adviesgesprek.

Persoonlijk contact Persoonlijk contact

Heeft u vragen over een product of dienst? Onze showroom in Amsterdam is
van maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 17:00 uur geopend.


Ook staat ons team telefonisch, per chat of via WhatsApp graag voor u klaar!