Haworth

Haworth

Haworth is meer dan een fabrikant van kantoormeubilair. Van vloer tot plafond en van muur tot muur, de mix van hoogwaardige producten biedt u de mogelijkheid eindeloos te combineren.

Opgericht door G.W. Haworth in 1948, Haworth is een niet-beursgenoteerde, wereldleider in de sector voor contractmeubilair. Wat klein begon met het maken van houten meubels in een stad in het Midwesten aan de oevers van Lake Michigan - is geëvolueerd tot een wereldwijd bedrijf met een focus op organische werkruimte.

Haworth

Fern

De Wireframe Sofa Group, vol visuele zachtheid en volume binnen een formeel frame, wordt gekenmerkt door een terugkerend thema voor Sam Hecht en Kim Colin: contrasterende spanning. De externe constructie van het ontwerp is gevormd van staaldraad, een materiaal dat wegens zijn kracht en duurzaamheid al langer wordt gebruikt in klassieke ontwerpen van Herman Miller. Het frame bevat kussens met contouren

Haworth
Haworth

Comforto 59

Ontwikkeld door Simon Desanta, in samenwerking met Haworth Design Studio, bevat de in een slanke stoel Comforto 59 alle essentiële functionaliteiten.
Alle functies zijn netjes in de stoel geïntegreerd en past zich automatisch aan, aan het gewicht van de gebruiker. met betrekking tot ergonomie en zitcomfort.

Feather Sofa

De lounge-meubels van Openest worden tot leven gebracht door Patricia Urquiola en Haworth en overbruggen het onverwachte en vertrouwde - en brengen een duidelijk nieuw perspectief op het werklandschap.
De visuele en tactiele zachtheid van de Feather-bank biedt toegankelijk comfort dat zich aanpast aan de behoeften van de mensen. Gebogen lijnen en bekledingsstiksels roepen het vakmanschap van woonmeubilair op.

Haworth
Haworth

YourPlace

YourPlace biedt de mogelijkheid om op verschillende manieren te werken en te communiceren: analoog of digitaal, zittend of staand, als spreker of luisteraar, gefocust of samenwerkend. Een holistisch meubelsysteem dat aan alle eisen kan voldoen, YourPlace bestaat uit modules die op verschillende manieren kunnen worden gemixt en op elkaar worden afgestemd, waardoor zones binnen een open kantoor kunnen worden gemaakt.

Meer informatie over het mooie merk Haworth?

Ben je op zoek naar een ander item? Als officiële dealer van Haworth kunnen wij u de gehele collectie leveren.
Neem voor meer informatie of brochure contact op met ons team via: 020 480 10 20 of plan hier een vrijblijvend adviesgesprek.

Persoonlijk contact Persoonlijk contact

Heeft u vragen over een product of dienst? Onze showroom in Amsterdam is
van maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 17:00 uur geopend.


Ook staat ons team telefonisch, per chat of via WhatsApp graag voor u klaar!