Giroflex

Giroflex

Ergonomie, kwaliteit, design en functionaliteit, innovatie, efficiency en duurzaamheid vormen de basis voor de ontwikkeling en productie van het zitmeubilair van giroflex. En het zijn de vakkundige, ervaren en betrokken medewerk(st)ers die er garant voor staan.

Tweedehands Giroflex 64

Deze bekende bureaustoel van het Zwiterse merk Giroflex combineert vorm en functie op uitmuntende wijze. Bestel de tweedehands Giroflex 64 eenvoudig in de webshop of kom langs in de showroom van Desko Kantoormeubelen waar onze ergonomische adviseurs u graag van advies voorzien.

Ergonomie

Ergonomie is van wezenlijk belang voor de ontwikkeling en productie van giroflex zitmeubilair. Daarbij vraagt de verandering van arbeidsmiddelen en -organisatie een permanente toetsing van de toegepaste ergonomische uitgangspunten op het gebied van zittend werken.

Giroflex

Giroflex 151

De stoel voor modernisten en kies- keurige klanten. De giroflex 151 is even rechtlijnig als veelzijdig. Een contrast in een traditionele omgeving. Een teamspeler in een heldere, eigentijdse architectuur. De stoel laat bewust zijn constructie zien. Net als de vorm en de functie, vormen de zitschaal en de stoelpoten een eenheid. De giroflex 151 is voor vrijwel elk gebruik geschikt. Woning en kantoor, privé en openbaar. Met vele variaties in uitvoering en kleur, past zich aan elke omgeving aan.

Giroflex
Giroflex

Giroflex 64

De giroflex 64 bureaustoel staat voor een voelbaar juiste zithouding. Deze wereldwijd miljoenen malen verkochte kantoorklassieker garandeert perfect zitcomfort.
Technische perfectie en wetenschappelijk geteste ergonomie bieden de giroflex 64 bureaustoelen optimale ondersteuning in elke zitpositie. De individualiteit van de gebruiker komt tot uitdrukking in de ruime keuze aan zitting- en rugmaten. Het voor het eerst bij deze stoel toegepaste tweezone-zitprofiel zorgt voor steun en behaaglijkheid.

Giroflex 313

De Giroflex 313 bureaustoel regelt de zaken voor zijn gebruikers van A tot Z. Hij stelt zich volautomatisch op hen in. Optimaal en uiterst comfortabel, vooral als meerdere personen een werkplek delen. De vertrouwde giroflex-zitgeometrie maakt deel uit van het design en garandeert gezond, ergonomisch zitten.
De doordachte vormgeving is gericht op de onbeperkte beweeglijkheid van een kogel, en stelt daarbij de mens centraal.

Giroflex
Giroflex

Giroflex 353

De bureaustoel giroflex 353 is de stoel die zich leent voor een persoonlijke touch. Met zijn innovatieve mechanisme past hij zich automatisch aan de gebruiker aan.
De ergonomisch gevormde stoelrug is verkrijgbaar met 3D-spacer fabric of klassieke stoffering. Dankzij de ideale geometrische rugvorm wordt in elke uitvoering een optimaal ondersteunend effect bereikt.

Meer informatie over het mooie merk Giroflex?

Ben je op zoek naar een ander item? Als officiële dealer van Giroflex kunnen wij u de gehele collectie leveren.
Neem voor meer informatie of brochure contact op met ons team via: 020 480 10 20 of plan hier een vrijblijvend adviesgesprek.

Persoonlijk contact Persoonlijk contact

Heeft u vragen over een product of dienst? Onze showroom in Amsterdam is
van maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 17:00 uur geopend.


Ook staat ons team telefonisch, per chat of via WhatsApp graag voor u klaar!