Drentea

Drentea

Drentea Office Furniture is fabrikant van kantoor- en projectmeubelen voor de zakelijke markt. Drentea ontwerpt en produceert 100% in Nederland en streeft continu naar een beperking van het gebruik van milieubelastende werkmethoden en middelen. Vanuit efficiency en duurzaamheid kijken we naar de inzet van machines, middelen en mensen. De nieuwste technologieën en een uiterst modern hightech machinepark zorgen voor een zo laag mogelijk energie- en materiaalgebruik.

Sinds 1955 ontwerpt Drentea producten met een unieke vormgeving en duurzame kwaliteit. Gestart in Emmen onder de naam N.V. Betiham de Beer’s Technische Industrie en Handelmaatschappij. Hier werd de focus gelegd op technische verlichtings- en handelsproducten. In de jaren erna richtte men zich meer op de ontwikkeling en productie van meubelen voor kantoor- en huisomgeving.

Drentea

Akoestische kast XL

De akoestische schuideurkasten XL zijn opgebouwd uit 2 rompdelen met voorlangs lopende deuren. De deuren zijn standaard voorzien van een vierkant gatenpatroon met hoekradius waarachter random een stof wordt aangebracht voorzien van akoestische laag voor een geluidsreducerende werking. De kasten zijn justeerbaar en kunnen naar keuze worden ingericht met legborden, uittrekframes en/of systeemladen.

Drentea
Drentea

PiqNiq

PiqNiq van Drentea is een multifunctionele meubellijn ontworpen door het Drentea design team. PiqNiq is een eigentijds meubel met een opvallende in het oog springende schuine pootvorm. Deze zorgt voor een bijzondere uitstraling gebaseerd op de bekende picknick tafel. Het unieke ontwerp beantwoordt aan elke specifieke wens op het gebied van werken, individueel, in teamverband en voor elke functie binnen een werkomgeving.

Akoestische schuifdeurkast Perfo

De akoestische schuifdeurkast van Drentea biedt de unieke mogelijkheid om archivering en ruimtedeling te combineren. De schuifdeurkast heeft geperforeerde deuren met aan de binnenzijde akoestisch materiaal. Ook de achterwand is te voorzien van akoestische panelen. In een open kantoorconcept kan op deze manier een uiterst transparante, maar zeer functionele, werkomgeving gecreëerd worden.

Drentea
Drentea

Presto duo en solo

Presto R van Drentea is een multifunctionele circulair ontworpen meubellijn door Bart van Muylders en Markus Dürr. De strakke vormgeving is gebaseerd op subtiele eenvoud, optimaal te integreren binnen elke werkomgeving. Het doordachte ontwerp beantwoordt aan elke specifieke wens op het gebied van werken, individueel, in teamverband en voor elke functie binnen een werkomgeving in te richten.

Meer informatie over het mooie merk Drentea?

Ben je op zoek naar een ander item? Als officiële dealer van Drentea kunnen wij u de gehele collectie leveren.
Neem voor meer informatie of brochure contact op met ons team via: 020 480 10 20 of plan hier een vrijblijvend adviesgesprek.

Persoonlijk contact Persoonlijk contact

Heeft u vragen over een product of dienst? Onze showroom in Amsterdam is
van maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 17:00 uur geopend.


Ook staat ons team telefonisch, per chat of via WhatsApp graag voor u klaar!