Nieuws

Winkelnieuws

Datum toevoeging: 08-11-2017 Merk in de spotlight 'Wilkhahn'

De kracht van en sterke A-merken is dat ze vaak een rijke historie hebben. Van sterke jonge designs met een fantastische visie en stijl tot de echte blijvende klassiekers waar de ambacht, vakmanschap en familiehistorie vanaf te lezen is. Desko werkt graag samen met deze merken en daarom willen wij er graag wat over vertellen

 

Deze week het merk

 

Wilkhahn bestaat al sinds 1907 en staat voor hoogwaardig en dynamisch kantoor- en vergadermeubilair. Zo'n 60 jaar geleden heeft het bedrijf Wilkhahn al zijn doelstellingen t.a.v. duurzaam ontwerp verbeterd.

Het nieuwste voorbeeld van een baanbrekende duurzame innovatie van Wilkhahn is de multifunctionele stoel Chassis, het conferentiegamma Graph of driedimensionale ON en IN, waarmee toonaangevende experts het momenteel als 's werelds beste bureaustoelen beschouwen en is de organisatie winnaar van de Duitse Milieu prijs.

Bekijk de collectie Wilkhahn stoelen hier

De Wilkhahn-filosofie

Zie dingen in perspectief. Wees attent. Houd een onderzoekende geest. We hebben nooit geloofd in het idee van pure vorm: wie meubels en interieurs ontwerpt, ontwerpt in feite zijn of haar omgeving. Esthetiek heeft altijd een ethischedimensie voor ons gehad. Jarenlang hebben we consequent nieuwe wegen in het ontwerpproces gevolgd; al jaren hebben we een eerlijk, verantwoordelijk partnerschap beoefend. Met de natuur, met onze medewerkers en met de technologie die we gebruiken.