Loungebanken en buitenbanken

Product filters
Levertijd
Merk
Prijs

Bent u op zoek naar een nieuwe buiten bank? Desko heeft voor u een uitgebreid assortiment loungebanken voor kantoorgebruik, particulier gebruik en voor de horeca, maar ook voor buiten! Een buiten- of loungebank is voor veel mensen het ultieme idee van relaxen. En relaxen doen iedereen op z’n eigen manier. Daarom vindt u bij ons diverse loungebanken in verschillende uitvoeringen en afmetingen. U vindt bij ons zowel gebruikte als splinternieuwe loungebanken.

 

Kleur, materiaal, vorm

Bij het uitkiezen van een loungebank moet u een aantal keuzes maken. Waar gaat u hem neerzetten? Door wie gaat hij gebruikt worden? Zet u hem bijvoorbeeld neer in uw receptieruimte voor uw klanten dan moet hij een bepaalde uitstraling hebben die bij uw onderneming past. Of komt hij buiten te staan in bijvoorbeeld een strandtent? Wij bieden u verschillende soorten, maten en kleuren. Zo wordt het vinden van een geschikte loungebank een stuk makkelijker.

 

Bent u op zoek naar 2e hands buitenbanken? Klikt u dan hier

 

Advies

Desko levert hele diverse aantallen voor zowel tweedehands meubilair als nieuw meubilair; van een enkele bank tot een veelvoud aan stoelen en tafels. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod of komt u langs in 1 van onze showrooms. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 480 10 20, door een mail te sturen naar info@desko.nl of via de chat rechts onderaan op onze website! Wij helpen u graag met het vinden van nieuwe buiten banken!

156,00 (188,76 incl. btw)
Levertijd2-4 weken Garantie in maanden60 MerkSwan ConditieNieuw Naleverheidsgarantie
Magic Hole bank by Philippe Starck Uitverkocht
569,00 (688,49 incl. btw)
Gewicht20 Levertijd1-5 werkdagen Garantie in maanden60 ConditieVerhuur Zithoogte44 cm
[Bel voor prijsopgave]
Levertijd1-5 werkdagen Garantie in maanden60 ConditieNieuw Naleverheidsgarantie Breedte90
Nieuw