Nieuws

Winkelnieuws

Datum toevoeging: 15-11-2012 KYOCERA ECOSYS

We weten allemaal dat we zuinig moeten zijn op moeder Natuur. Niet voor niets kiezen veel ondernemers bewust voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Ook op gebied van printing kunt u met KYOCERA een steentje bijdragen aan een verantwoorde manier van professioneel zaken doen.

ECOSYS staat voor het Ecological & Economical System. Dankzij het ECOSYS concept ontwikkeld KYOCERA al sinds jaren producten met de volgende doelstellingen:
• Drastische reductie in het gebruik van nieuwe materialen
• Drastische reductie van afval tijdens de productie
• Drastische reductie van de invloed van onze producten op het milieu

 

Dit wordt bereikt door de ontwikkeling van long-life componenten, zoals drums, developers en andere verbruiksartikelen en door het minimaliseren van de vervangingscyclus voor deze verbruiksmaterialen.

 

Wat betekent dit in praktijk?

 

Stel de toner (inkt) van uw printer of multifunctional is op. Bij ieder ander gangbaar apparaat vervangt u dan in één keer de toner, drum en developer. Terwijl alleen de toner op is en de drum en developer nog veel langer mee kunnen.Daarom vervangt KYOCERA  alleen de toner!

 

KYOCERA producten gebruiken de unieke long-life drum, een systeem waarbij toner, drum en developer los van elkaar vervangen kunnen worden. Is de toner op, wordt de tonerbox vervangen. Niet meer en niet minder. Dit bespaard afval, productie en natuurlijk ook uw portemonnee.