PVC parket

FLXXFL03
[Bel voor prijsopgave]
Beschikbaarheid: 1 items
1-5 werkdagen
Voordelen

De maand juli 6% extra korting op het gehele assortiment ! Gebruik code #zomerzes

Heb je altijd al een parketvloer willen hebben met een visgraat motief? Of tapis gelegd? Maar kijk je op tegen het leggen ervan? Of de kosten? Dan is Flexxfloors het alternatief.

 

Leg gemak:

Het leggen van een parketvloer is erg arbeidsintensief. Zeker als je speciale patronen wilt leggen. Maar ook voor het "zwevend" leggen van een parketvloer is vakmanschap nodig. Dat in tegenstelling tot Flexxfloors. Deze vloeren zijn eenvoudig te leggen zonder zwaar gereedschap. Zo maak je zelf eenvoudig de mooiste vloeren. Een visgraat met bies? Tapis gelegd? Met Flexxfloors krijg je het mooiste resultaat. Bovendien kun je de vloer meteen na het leggen in gebruik nemen. Het is niet nodig om de vloer enkele dagen te laten drogen.

 

Gebruiksgemak:

Een parketvloer is erg gevoelig voor vocht- en temperatuurschommelingen. Parket kan uitzetten en krimpen. Het is krasgevoelig en niet bestand tegen water. De meeste parketsoorten hebben veel onderhoud nodig. Massief parket moet je regelmatig boenen en vernissen. Zo niet met een Flexxfloors vloer. Wees niet bang voor gemorste drankjes, waterspetters of moddervlekken. Laat kinderen of huisdieren maar lekker spelen en plezier maken op de vloeren van Flexxfloors. Want in tegenstelling tot een parket vloer bieden ade kunststof vloeren van Flexxfloors een uitstekende bescherming tegen oppervlakkig vocht. Daarom kunt u deze vloeren met een stofzuiger, maar ook met een dweil eenvoudig schoonmaken.

 

Ook in vochtige ruimtes:

De vochtbestendige vloeren van Flexxfloors kunnen gebruikt worden in alle ruimtes in huis, dus ook in de badkamer, het toilet of de keuken. En de wasmachine kun je ook rustig op een vloer van Flexxfloors plaatsen.

Levertijd:
1-5 werkdagen
Garantie in maanden:
60
Merk:
Flexxfloor
Conditie:
Nieuw
Naleverheidsgarantie:

Bezoek onze showroom:

Gerelateerde producten
 • Gratis
  verzending
 • Eigen showroom
  in Amsterdam
 • Garantietermijn
  1 tot 5 jaar
 • Snelle
  levering
 • Kantoorinrichter
  sinds 1952