Zit-Sta Werkplekken

1.783,00 2.157,43incl. BTW

Zit-sta werkplekken beginnen steeds populairder te worden en zit-sta bureaus zijn een zeer ergonomisch alternatief voor de traditionele lage bureaus. Het idee achter de zit-sta bureaus is dat u afwisselt tussen zitten en staan. Ergonomisch onderzoek wijst uit dat dit een positief effect heeft op het voorkomen van typische ‘bureauklachten’.

 

Voordelen Zit-sta werkplek

  • Het afwisselen van uw werkhouding heeft meerdere positieve effecten zowel op korte als lange termijn.
  • Het is goed om ongeveer 20% van uw werktijd te staan. Het meest directe effect hiervan is dat u optimaal kunt presteren en een hogere mate van welbevinden verkeert.
  • Op lange termijn zullen er minder chronische problemen opspelen zoals spanning in de schouders, minder hoofd- en rugpijn, RSI, etc.

 

Bent u op zoek naar een tweedehands zit-sta werkplek? Klikt u dan hier

 

Desko levert hele diverse aantallen nieuw meubilair; van een enkele werkplek tot een veelvoud aan nieuwe zit-sta werkplekken. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod of komt u langs in 1 van onze showrooms. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 480 10 20, door een mail te sturen naar [email protected] of via de chat rechts onderaan op onze website! Op zoek naar de juiste zit-sta werkplekken.