Mr. Impossible by Philippe Starck

De maand april 12% extra korting op het nieuwe assortiment ! Gebruik code #blijfthuis

Nomen omen voor deze armstoel in polycarbonaat. Mr. Impossible combineert zeer verfijnd design met de meest geavanceerde technologie op gebied van kunststof bewerking. De stoel is in feite het resultaat van een ogenschijnlijke 'onmogelijk' idee, het verenigen van twee ovalen rompen in polycarbonaat zonder het gebruik van lijm: een nieuwe uitdaging om een onverbrekelijke lasverbinding te verkrijgen en een werkelijk verrassend design effect.

 

De lasverbinding van twee via laser aan elkaar gelaste schelpen biedt de kunststof een nieuw uitzicht tweekleurig en tegelijkertijd ook tridimensioneel.

 

Mr. Impossible is een knus en comfortabel en lijkt door zijn transparante holle ronde poten, waarom de zitting rust die in verschillende kleuren verkrijgbaar is, haast te 'zweven'  in de lucht. Mr. Impossible is kras vrij en weerbestendig en is zowel voor privé gebruik als voor de horeca geschikt, binnen en buiten.

 

Mr. Impossible is in een doorzichtige zitting in de volgende kleuren verkrijgbaar: kristal, groen, fume, okergeel, viola, oranjerood. De stoel is met een ondoorzichtige zitting is te krijgen in het rood, zwart en wit.

Gewicht:
5.5
Levertijd:
1-5 werkdagen
Garantie in maanden:
60
Conditie:
Nieuw
Zithoogte:
46 cm
Rugleuninghoogte:
84 cm
Zitdiepte:
54 cm
Zitbreedte:
55 cm
Naleverheidsgarantie:

Bezoek onze showroom:

Mr. Impossible by Philippe Starck

mrimpos01
284,00 (ex. btw)
(343,64incl. btw)
+
40 items
1-5 werkdagen

Gratis levering

Let op! Bij het bestellen van grote aantallen, kunt u korting krijgen. Klik hier om een offerte aan te vragen.