PVC vloertegels
Toon de volledige collectie van Flexxfloor

De maand april 12% extra korting op het nieuwe assortiment ! Gebruik code #blijfthuis

Ben je op zoek naar nieuwe vloertegels, maar zie je eigenlijk op tegen het koude gevoel aan je voeten of het zware werk om ze te leggen? Dan zijn PVC vloertegels het alternatief.

 

Natuurlijke uitstraling:

Kies voor de uitstraling van een natuurlijke tegelvloer van Flexxfloors, maar met het gemak van een kunststof vloer. Bij het leggen heb je geen zware gereedschappen nodig. De tegels van Flexxfloors zijn 2mm dik en zijn aan de achterzijde voorzien van een zelfklevende laag. Een potlood, een meetlint, het Flexxfloors mes en de Flexxfloors liniaal is alles wat u nodig heeft. En schoonmaken? De vloer alleen even vegen, stofzuigen of dweilen. En ook al is de vloer nat, hij blijft stroef aanvoelen. En dat is wel zo'n veilig gevoel.

 

Vloerverwarming:

Doordat Flexxfloors net zoals tegels direct op een vaste basisvloer gelegd wordt, is het een ideale vloer in combinatie met vloerverwarming.

 

Minder geluid:

Vloertegels zijn zwaar en erg arbeidsintensief om te leggen. Na het leggen kunnen ze een kil gevoel of een holle klank geven. Dat komt door het harde materiaal van vloertegels. Flexxfloors vloeren zijn gemaakt van een zware kwaliteit kunststof en worden direct op de ondergrond geplakt. Daardoor ontstaat er geen akoestiek en is het stiller in huis.

 

Portugese tegels:

Zeer speciaal zijn de exclusieve Flexxfloors Portugese tegels waarmee eindeloze combinaties mogelijk zijn. Door te combineren en te variëren is het mogelijk een unieke vloer naar eigen smaak te creëren in elke gewenste ruimte.

 

 

Levertijd:
1-5 werkdagen
Garantie in maanden:
60
Merk:
Flexxfloor
Conditie:
Nieuw
Naleverheidsgarantie:

Bezoek onze showroom:

PVC vloertegels

FLXXFL01
[Bel voor prijsopgave] (ex. btw)
1 items
1-5 werkdagen

Gratis levering

Let op! Bij het bestellen van grote aantallen, kunt u korting krijgen. Klik hier om een offerte aan te vragen.