Tafels

Kantoortafels

Tafels kopen bij Desko

Van statige tafel voor in uw vergaderzaal tot hoge salontafel voor in de koffiehoek: in het uitgebreide assortiment van Desko vindt u altijd een tafel die aan uw wensen voldoet. Bekijk onze tafels en tafelbaden in verschillende vormen, uitvoeringen en kleuren direct in de webshop of kom langs in een van onze showrooms.

Vergadertafels

Door in uw overlegruimte een statige vergadertafel te plaatsen, creëert u een formele setting die ideaal is voor het ontvangen van klanten of het afnemen van sollicitatiegesprekken. Past een gemoedelijke sfeer juist beter bij uw bedrijfscultuur? Aan een ronde tafel zit niemand aan het hoofd, waardoor er een gelijkwaardige en vrijblijvende sfeer ontstaat. Op onze vergadertafelpagina vindt u meer informatie over aandachtspunten bij het kopen van een vergadertafel.

Salon- en statafels

Met hoge en lage tafels ontstaat er in uw kantoortuin of ontvangstruimte een informele en gemoedelijke setting. Werknemers kunnen even kort overleggen onder het genot van een kopje koffie bij de salontafel en voor snelle teambespreking, is een statafel de ideale plek.

Tafelbladen

Is het onderstel van uw tafel nog intact en heeft u slechts een nieuw tafelblad nodig? Bij Desko vindt u ronde, vierkante en ovaalvormige tafelbladen in verschillende afmetingen en van verschillende materialen.

Snel geleverd en gratis gemonteerd

Door uw nieuwe tafel voor op kantoor bij Desko te kopen, profiteert u van de volgende voordelen:

  • U betaalt geen bezorgkosten
  • Snelle levering uit onze eigen voorraad
  • Gratis geplaatst en gemonteerd
  • Showrooms in Eindhoven, Vianen en Amsterdam

Showrooms van Desko

U vindt ons in Amsterdam, Eindhoven en Vianen. In onze showrooms voorzien onze ervaren verkoopadviseurs u graag van advies bij het vinden van de meest geschikte tafel voor op kantoor. Op onze contactpagina vindt u de actuele openingstijden van onze showrooms. 

Desko Kantoormeubelen Vianen
Stuartweg 27
4131 NH Vianen

T: 0347 375 727
E: vianen@desko.nl

Desko Kantoormeubelen Eindhoven
Hurksestraat 42-04
5652 AL Eindhoven

T: 040 218 0550
E: eindhoven@desko.nl

Desko Kantoormeubelen Amsterdam
Herwijk 12
1046 BC Amsterdam

T: 020 480 1020
E: info@desko.nl

Contact opnemen met Desko

Heeft u een vraag over een van onze tafels of wilt u meer weten over het plaatsen van een bestelling bij Desko? Neem voor al uw vragen gerust contact met ons op via 020 480 1020 of stuur een bericht naar info@desko.nl.