Bank Dock met ombouw

Deze maand 12% extra korting op het nieuwe assortiment ! Gebruik code desk5

Met de Dock inclusief ombouw, is het mogelijk om hetzelfde comfort te ervaren als wanneer je in een ruimte een gesprek hebt met een collega, wacht voor een afspraak, een telefoongesprek voert, je email bekijkt of bestanden op je laptop bewerkt.
Om de flexibiliteit van de Dock te benadrukken is de Dock standaard verkrijgbaar in verschillende varianten. Dit past zeer goed bij de hedendaagse vraag naar meer flexibilteit in de werkomgeving, al gelang de functie die gewenst is. Zo zal de lage versie van de Dock passen bij een wens aan een ruimtelijk gevoel, terwijl de hoge versie juist voorziet in veel privacy.
Deze luxe uitgevoerde bank is gemaakt van een houten frame, stalen nosag veren en High Resilience polyurethaanschuim. Doordat de armleuningen in twee maten te verkrijgen zijn kan deze bank geheel naar eigen wens aangepast worden.
Voor ontwerper Friso Dijkstra heeft het ingebouwde powerframe (electriciteitsvoorziening) de basis van de uitdaging gevormd om zich te verdiepen in de essentie van comfortabel zitten in werkruimtes en publieke domeinen. Door dit powerframe is de Dock uitermate geschikt om tijdens het werken uw apparatuur op te laden!

Levertijd:
1-5 werkdagen
Garantie in maanden:
60
Conditie:
Nieuw
Naleverheidsgarantie:

Bezoek onze showroom:

Bank Dock met ombouw

RDSTDOCK2
4.428,00 (ex. btw)
(5.357,88incl. btw)
+
15 items
1-5 werkdagen

Gratis levering

Let op! Bij het bestellen van grote aantallen, kunt u korting krijgen. Klik hier om een offerte aan te vragen.