Balie

Een goede balie geeft u klanten direct een welkom gevoel en zorgt bovendien voor een prettige werkomgeving voor uw baliemedewerkers. Bij Desko hebt u alle mogelijkheden om uw balie precies in te richten en zo uitgebreid te maken als u zelf wilt. Met vele verschillende stijlen, uitvoeringen en kleurencombinaties.

 

Prettig voor uw klanten

Voor uw klant is de balie meestal het eerste contact met uw onderneming. Dat contact moet direct goed zijn en een uitnodigende balie zorgt dat uw klant zich direct welkom voelt. Natuurlijk helpt ook degene die erachter zit, maar ook het baliemeubel zelf kan op uw klant net dat kleine beetje effect hebben waardoor hij zich welkom geheten en op zijn gemak voelt.

 

Prettig voor uw werknemers

Maar een balie is er niet alleen voor uw klanten; ook voor uw werknemers draagt een aangename balie/entree bij aan een prettige werkomgeving. En dan met name voor de baliemedewerkers zelf. Zij vormen echt het visitekaartje van uw onderneming en u kunt zelf wel bedenken welke invloed een plezierige werkomgeving heeft op hun contact met uw klanten.

 

Bent u op zoek naar een tweedehands balie? Klikt u dan hier

Naast balies heeft Desko ook de beschikking over ander receptiemeubilair zoals

Desko levert hele diverse aantallen voor zowel tweedehands meubilair als nieuw meubilair; van een enkele balie tot een veelvoud aan bureaustoelen of werkplekken. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod of komt u langs in 1 van onze showrooms. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 480 10 20, door een mail te sturen naar info@desko.nl of via de chat rechts onderaan op onze website!

 

 

 
Balie Furonto
[Bel voor prijsopgave]
   
Balie Horizon
[Bel voor prijsopgave]
   
Balie Lap
[Bel voor prijsopgave]
 
 
Balie Nice hoekmodel
[Bel voor prijsopgave]
   
Organic Balie
[Bel voor prijsopgave]
   
Linea Balie
[Bel voor prijsopgave]
 
 
Foro Balie
5.170,00
   
Status Balie
[Bel voor prijsopgave]
   
Balie R5
725,12
 
 
Balie R6
1.797,35
   
Balie R8
1.680,96
   
Balie R4
967,17
 
 
Balie R1
1.565,60
   
Balie Ask-04
1.990,99
   
Balie Enterpro
1.632,55