Balie

Een goede balie geeft uw klanten direct het gevoel dat ze welkom zijn en het zorgt bovendien voor een prettige werkomgeving voor uw baliemedewerkers. Bij Desko hebt u alle mogelijkheden om uw nieuwe balie precies in te richten en zo uitgebreid te maken als u dat zelf wilt. Met vele verschillende stijlen, uitvoeringen en kleurencombinaties.

Bij Desko vindt u een grote diversiteit aan nieuwe balies en receptiemeubilair. Van een eenvoudig baliemeubel tot een complete werkplek inclusief bureaustoelen, kasten en bureau-accessoires. U kunt kiezen tussen verschillende uitstralingen (modern, klassiek, zakelijk, chique, etc) en een grote hoeveelheid kleurencombinaties die aansluiten bij uw huisstijl.

 

Op zoek naar een tweedehands balie? Klikt u dan hier

 

Naast balies heeft Desko ook de beschikking over ander receptiemeubilair zoals

 

Advies

Desko levert hele diverse aantallen voor zowel tweedehands meubilair als nieuw meubilair; van een enkele balie tot een veelvoud aan bureaustoelen of werkplekken. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod of komt u langs in 1 van onze showrooms. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 480 10 20, door een mail te sturen naar info@desko.nl of via de chat rechts onderaan op onze website! Wij gaan voor u op zoek naar de juiste balie!

 

 
Balie Furonto
[Bel voor prijsopgave]
   
Balie Horizon
[Bel voor prijsopgave]
   
Balie Lap
[Bel voor prijsopgave]
 
 
Balie Nice hoekmodel
[Bel voor prijsopgave]
   
Organic Balie
[Bel voor prijsopgave]
   
Linea Balie
[Bel voor prijsopgave]
 
 
Foro Balie
5.170,00
   
Status Balie
[Bel voor prijsopgave]
   
Balie R5
725,12
 
 
Balie R6
1.797,35
   
Balie R8
1.680,96
   
Balie R4
967,17
 
 
Balie R1
1.565,60
   
Balie Ask-04
1.990,99
   
Balie Enterpro
1.632,55