Balie

Een goede balie geeft u klanten direct een welkom gevoel en zorgt bovendien voor een prettige werkomgeving voor uw baliemedewerkers. Bij Desko hebt u alle mogelijkheden om uw balie precies in te richten en zo uitgebreid te maken als u zelf wilt. Met vele verschillende stijlen, uitvoeringen en kleurencombinaties.

 

Prettig voor uw klanten

Voor uw klant is de balie meestal het eerste contact met uw onderneming. Dat contact moet direct goed zijn en een uitnodigende balie zorgt dat uw klant zich direct welkom voelt. Natuurlijk helpt ook degene die erachter zit, maar ook het baliemeubel zelf kan op uw klant net dat kleine beetje effect hebben waardoor hij zich welkom geheten en op zijn gemak voelt.

 

Prettig voor uw werknemers

Maar een balie is er niet alleen voor uw klanten; ook voor uw werknemers draagt een aangename balie/entree bij aan een prettige werkomgeving. En dan met name voor de baliemedewerkers zelf. Zij vormen echt het visitekaartje van uw onderneming en u kunt zelf wel bedenken welke invloed een plezierige werkomgeving heeft op hun contact met uw klanten.

 

Wat is er mogelijk?

Bij Desko vindt u een diverse collectie balies en receptiemeubilair. Van een eenvoudig baliemeubel tot een complete werkplek inclusief bureaustoelen, kasten en bureau-accessoires. U kunt kiezen tussen verschillende uitstralingen (modern, klassiek, zakelijk, chique, etc) en een grote hoeveelheid kleurencombinaties die aansluiten bij uw huisstijl.

     
Balie Horizon
Bel voor onze prijs
   
Balie Lap
Bel voor onze prijs
 
 
Balie Nice hoekmodel
Bel voor onze prijs
   
Organic Balie
Bel voor onze prijs
   
Linea Balie
Bel voor onze prijs
 
 
Foro Balie
5.170,00
   
Status Balie
Bel voor onze prijs
   
Balie R5
725,12
 
 
Balie R6
1.797,35
   
Balie R8
1.680,96
   
Balie R4
967,17
 
 
Balie R1
1.565,60
   
Balie Ask-04
1.990,99
   
Balie Enterpro
1.632,55
 

Inspiratie

Meer inspiratie >