Winkelwagen

Klöber

Klöber

De pioniersgeest die Klöber nog steeds kenmerkt gaat terug tot de jaren ’30. Margarete Klöber richtte in 1935 haarfabriek voor gezondheidsstoelen op met het idee een gezonde zithouding in kantooromgevingen te propageren. Zelf zat Margarete Klöber als secretaresse op een ongemakkelijk houten krukje. Zij dacht bij zichzelf: “Er moet toch een alternatief voor dit krukje bestaan?” En zo ontwikkelde zij, onder het motto “de vrijheid om beter te zitten” haar eerste stoel, de “Polstergleich”.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Met eenvoud wordt de natuurlijkheid van het zitten teruggehaald. Vloeiende vormen en heldere contouren bepalen de esthetiek van het moderne understatement. Het innovatieve mechaniek biedt uitstekend zitcomfort in elke houding. Dit alles mede dankzij de sobere bediening en de schitterende materiaaleigenschappen van de flexibele houten zitschaal. De technische vinding volgt de minimalistische vormgeving.

Bent u op zoek naar nieuw of gebruikt meubilair? Op de website vindt u een greep uit ons assortiment van kantinemeubilair tot aan uitgebreide werkplekken en luxe zitmeubilair! Daarnaast verwelkomen wij u graag in 1 van onze showrooms!

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of advies van onze adviseurs over de inrichting van uw kantoor met Klöber meubilair? Dat kan! U kunt contact opnemen via telefoonnummer 020 - 480 10 20 of een e-mail sturen naar info@desko.nl . Onze medewerkers zijn u graag van dienst!

Contact met Desko