Diensten

Projectinrichting

Met ruim 60 jaar ervaringen en deskundigheid, helpen wij u graag met projectinrichting. Wij leveren totaaloplossingen in kantoorinrichting en een arbo-deskundig advies. U kunt bij ons terecht om meubels te kopen, maar ook huren voor een bepaalde periode. Ons advies is onafhankelijk en mogelijk met bijna alle budgetten, want wij zijn niet gebonden aan een leverancier of merk. U kunt vrijblijvend een oriënterend gesprek aanvragen.

 

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij zullen eerst een intake gesprek met u afnemen. Hierin worden uw behoeftes, wensen, voorkeuren en budget besproken. Naar aanleiding van dit gesprek zullen wij u een voorstel doen toekomen met alle kantoormeubels, scheidingswanden, vloeren en accessoires. Aanvullend maken wij een 3D tekening voor u zodat u in één opslag ziet hoe uw werkruimte eruit komt te zien. Bij akkoord kunnen wij direct aan de slag met het daadwerkelijk inrichten van uw project.

 

Wilt u meer informatie over projectinrichting? Neem dan contact op met één van onze medewerkers op telefoonnummer 020 – 480 10 20 of stuur een e-mail naar info@desko.nl. U kunt ook live met ons chatten op onze website, rechts onderaan de pagina.

[toplink]

Kantoorinrichting?

Met ruim 60 jaar ervaringen en deskundigheid, helpen wij u graag met kantoorinrichting. Wij leveren totaaloplossingen in kantoorinrichting en een arbo-deskundig advies. Ons advies is onafhankelijk en mogelijk met bijna alle budgetten, want wij zijn niet gebonden aan een leverancier of merk. U kunt vrijblijvend een oriënterend gesprek aanvragen.

 

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij zullen eerst een intake gesprek met u afnemen. Hierin worden uw behoeftes, wensen, voorkeuren en budget besproken. Naar aanleiding van dit gesprek zullen wij u een voorstel doen toekomen met alle kantoormeubels, scheidingswanden, vloeren en accessoires. Aanvullend maken wij een 3D tekening voor u zodat u in één opslag ziet hoe uw werkruimte eruit komt te zien. Bij akkoord kunnen wij direct aan de slag met het daadwerkelijk inrichten van uw kantoor.

 

Wilt u meer informatie over projectinrichting? Neem dan contact op met één van onze medewerkers op telefoonnummer 020 – 480 10 20 of stuur een e-mail naar info@desko.nl. U kunt ook live met ons chatten op onze website, rechts onderaan de pagina.

[toplink]

3D tekening

Desko maakt gratis een 3D tekening van uw kantoorruimte met de gewenste meubelstukken. U ziet in één oog opslag of de producten daadwerkelijk in de ruimte passen, hoe de kleuren bij elkaar staan en hoe de nieuwe indeling zal zijn. De 3D tekening vullen wij aan met een aansluitende offerte. Zo weet u direct wat het u gaat kosten om het plan te realiseren. Meer informatie»

Project 1 Project 2 Project 3 Project 4

[toplink]

Proefstoel

Bent u er nog niet uit? Perfecte stoel selecteren lastige keuze? Desko bied de mogelijkheid om bij geselecteerde nieuwe modellen een proefstoel aan te vragen! U kunt gedurende twee weken de stoel uitgebreid testen en ervaren of de stoel aan uw verwachtingen voldoet.

Bij elke product wordt dit middels een optie aangegeven in de webshop weergegeven. Meer informatie over proefstoelen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers op telefoonnummer 020 – 480 10 20 of stuur een e-mail naar info@desko.nl. U kunt ook live met ons chatten op onze website, rechts onderaan de pagina.

Regels voor proefstoelen

 

  • Proefstoelen kunnen worden aangevraagd bij aanschaf vanaf 8 stoelen.
  • Procedure: Er wordt een afspraak door onze collega’s van de planning met u gemaakt. Binnen 2 weken na levering zal onze transporteur de stoel komen ophalen. Onze afdeling verkoop neemt hierna contact met u op.

 

[toplink]

Reinigen

Een schone werkplek is niet alleen belangrijk voor uw medewerkers maar het is natuurlijk ook het visitekaartje van uw bedrijf. Bij veel bedrijven behoort het schoonmaken van de
werkbladen over het algemeen tot de wekelijkse schoonmaak maar wanneer worden de stoelen goed gereinigd? Gebleken is namelijk dat bureaustoelen binnen een jaar een ware bron van bacteriën vormen. Het regelmatig onderhouden en reinigen van bureaustoelen is dus van belang voor een hygiënische werkomgeving en heeft ook andere voordelen. Wij maken gebruik van een kracht stofzuiging, droog schuimreiniging of een dieptereiniging:

 

Kracht stofzuiging

Met een zeer krachtige stofzuiger worden de gestoffeerde delen van de stoel gereinigd. Met een neutraal effectief reinigingsmiddel worden vervolgens de kunststof, stalen- en of houten delen van de stoel gereinigd.

 

Droog schuimreiniging

De gestoffeerde delen van de stoelen worden na stofzuiging volledig beneveld met droogschuim. Het droogschuim wordt vervolgens ingemasseerd en vervolgens weer afgezogen. Eventuele resterende vlekken worden nabehandeld. De kunststof, stalen of houten delen van de stoel worden met een neutraal effectief reinigingsmiddel gereinigd.

 

Dieptereiniging

Voor zwaarder vervuilde stoelen wordt de dieptereinigingsmethode toegepast. Met een gespecialiseerde diepte reinigingsmachine worden de gestoffeerde delen van de stoel zowel aan de buiten- als aan de binnenzijde gereinigd. Via een spuitmond wordt onder hoge druk het vocht met reinigingsmiddel op de stof gespoten die, zodra deze in de stof is doorgedrongen, weer wordt weggezogen. Dit voorkomt dat de schuimlaag in de gestoffeerde delen nat wordt. De kunststof, stalen- en of houten delen van de stoel worden met een neutraal effectief reinigingsmiddel gereinigd.

[toplink]

Uw bureaustoelen reinigen?

Om de stoelen te reinigen wordt van tevoren een afspraak met u gemaakt en de stoelen kunnen bij ons gereinigd worden of misschien is er binnen het bedrijfspand een geschikte ruimte. Dit kan tijdens kantooruren zodat de werkzaamheden gewoon door kunnen gaan. De reiniging duurt circa een half uur en de medewerker krijgt een vervangende stoel. Het is tegen een meerprijs echter ook mogelijk om het in de avonduren of in het weekend te doen. Wij reinigen volgens de eisen van de Stichting Waarborg Tapijt- en Meubelreiniging hetgeen u de garantie geeft dat de stoelen in perfecte hygiënische staat komen en blijven.


Het is ook mogelijk om de stoelen na reiniging te voorzien van een beschermende spray tegen huisstofmijt. Bovendien maken wij een lijst van eventuele te herstellen technische mankementen aan uw stoelen.


Wilt u meer informatie over het reinigen van uw kantoormeubilair? Neem dan contact op met één van onze medewerkers op telefoonnummer 020 – 480 10 20 of stuur een e-mail naar info@desko.nl. U kunt ook live met ons chatten op onze website, rechts onderaan de pagina.

Bekijk onze referentieprojecten

Cases

Greenhouse

Bekijk deze case

Bam Nieuwleusen

Bekijk deze case

Midocean

Bekijk deze case

Zelfstroom

Bekijk deze case