Bureautafel

Verstelbare bureautafel

Dit betekent dat u het tafelblad in hoogte kunt verstellen. Dit is nodig voor een optimale en ergonomische werkhouding. Wilt u weten wat voor u de juiste bureautafel hoogte is? Klik dan hier.

Elektrisch zit-sta werkplekken

Elektrisch verstelbare (duo) zit-sta werkplekken zijn niet meer weg te denken op de werkvloer. Het idee achter zit-sta werkplekken is dat u door een eenvoudige elektrische bediening de werkhouding afwisselt tussen zitten en staan. Ergonomisch onderzoek wijst uit dat dit een positief effect heeft op het voorkomen van typische bureauklachten, door zitten en staan af te wisselen, blijft je lichaam in beweging en presteer je beter.

Desko heeft een zeer uitgebreid assortiment aan elektrisch verstelbaar meubilair. In onze active room in Amsterdam vind u alles op het gebied van actief werken, ergonomische oplossingen, ziet u wat er allemaal mogelijk is en kunt u het meubilair zelfs testen.

[toplink]

Bladkleuren

U kunt uit verschillende bladkleuren kiezen voor uw bureau. Kies het blad wat u het mooiste vindt en bij uw interieur en overige meubelen past.  De kleurenkaart en het overzicht bladkleuren geven een indicatie van de verschillende kleuren die er zijn. Let wel, de kleur kan afwijken van de werkelijkheid. Ook kan het zijn dat er een meerprijs geldt voor een bureautafel in een andere kleur.

[toplink]

Kasten en opbergen

Onze kasten en opbergmogelijkheden worden volledig gemonteerd afgeleverd. Wilt u meer informatie over de kast of opbergmogelijkheid die u voor ogen heeft? Neem dan contact op met één van onze medewerkers op telefoonnummer 020 – 480 10 20 of stuur een e-mail naar info@desko.nl. U kunt ook live met ons chatten op onze website, rechts onderaan de pagina.

[toplink]

Opkoop

Bedrijven die te maken hebben met overtollig (Ahrend) kantoormeubilair of rest meubilair nadat men is verhuisd naar een nieuw pand, helpen wij graag door dit in te kopen of een pand bezemschoon op te leveren. Vraag één van onze medewerkers naar de mogelijkheden via info@desko.nl, via 020 – 480 10 20 of via onze live chat.

De kantoormeubelen moeten aan een aantal eisen voldoen:
- A-merken zoals Ahrend, Gispen, Herman Miller etc.
- Werkplekken vanaf 25 stuks. Wij nemen geen losse of enkele stuks af.
- De onderstellen en niet vervangbare elementen moeten in goede staat verkeren.

Heeft u kantoormeubilair te koop? Vermeld in uw email naar info@desko.nl onderstaande gegevens, dan zullen wij u van een antwoord voorzien.
- Productomschrijving (merk, model, kleur, staat, afmeting, etc.)
- Aantallen
- Foto of beeld materiaal

- Locatie waar het huidige meubilair staat

- Uiterlijke datum wanneer het meubilair moet zijn opgehaald

 

Wilt u meer informatie over ons opkoopbeleid? Neem dan contact op met één van onze medewerkers op telefoonnummer 020 – 480 10 20 of stuur een e-mail naar info@desko.nl. U kunt ook live met ons chatten op onze website, rechts onderaan de pagina.

Bekijk onze referentieprojecten

Cases

Greenhouse

Bekijk deze case

Bam Nieuwleusen

Bekijk deze case

Midocean

Bekijk deze case

Zelfstroom

Bekijk deze case