Kembo meubelen kenmerken zich door hoge kwaliteit in ontwerp en uitvoering. Ze zijn flexibel, functioneel en duurzaam, en laten zich makkelijk aanpassen aan de specifieke wensen van de gebruiker.

Een interieur van Kembo combineert zorgvuldige aandacht voor praktische en functionele eisen met ruimte voor individuele wensen. Dat is essentieel in een tijd waarin de grens tussen wonen en werken meer en meer vervaagt.Meubelen van Kembo voelen zich uitstekend thuis in het grensgebied waarin werken, zorgen en wonen elkaar ontmoeten, beÌønvloeden en samengaan.

Bent u op zoek naar nieuw of gebruikt meubilair? Op de website vindt u een greep uit ons assortiment van kantinemeubilair tot aan uitgebreide werkplekken en luxe zitmeubilair! Daarnaast verwelkomen wij u graag in onze showrooms!

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of advies over de inrichting van uw kantoor met Kembo meubilair? Dat kan! U kunt contact opnemen via telefoonnummer 020 - 480 10 20 of een e-mail sturen naar info@desko.nl . Onze medewerkers zijn u graag van dienst!

Geen producten in deze categorie