Stofferen

Bureau en vergaderstoelen herstofferen

Bureaustoelen hebben soms te maken slijtage en/of de kleur van de stof past niet meer bij uw organisatie. Wat dan, is deze stoel dan afgeschreven? In vele gevallen is men niet bekend met de voordelen en de mogelijkheden om stoelen over te stofferen, daarnaast scheelt het u een enorme investering als de stoelen opnieuw gestoffeerd worden, maar belangrijker nog is de impact op ons milieu door minimaal nieuwe grondstoffen te gebruiken en waarde te behouden in plaats van een hele nieuwe stoel te kopen.

Een stoel die afgeschreven is in de boeken heeft vaak nog een technische waarde. Bij Desko ontzorgen wij u in dit traject, door u ten tijde van dit proces te voorzien van goede leenstoelen, zodat u geen stoelen hoeft te missen. Het is zelf mogelijk om op locatie de stof te vervangen.

Duurzame Stoffen

Desko werkt o.a. met stoffen die volledig vervaardigd zijn uit garens van gerecyclede materialen. Middels een milieuvriendelijke productieproces krijgen bijvoorbeeld plastic flessen en oude kleding zo een nieuwe bestemming. Deze collectie stoffen waar Desko mee werkt is een verantwoorde keuze waarmee u ook een extra steentje bijdraagt aan het milieu.
WINST VOOR MILIEU: minder aanspreken van nieuw grondstoffen en minder CO2 uitstoot!

 

Voordelen

  • Een refurbished product is goedkoper dan nieuw
  • Door hergebruik minder co2
  • Technisch grondig gecontroleerd
  • Volledig schoongemaakt
  • Tijdelijke leenstoelen/ bureaus tijdens reparatie
  • Reparaties mogelijk op locatie
  • Nieuwe garantie
 

 

Prijsvoorbeelden

 

 

Herstofferen

Bureaustoelen hebben soms te maken slijtage en/of de kleur van de stof past niet meer bij uw organisatie. Wat dan, is deze stoel dan afgeschreven?

Lees meer

Werkplekken ombouwen

Nog werkende bureaus passen bij veel organisaties niet meer in de bedrijfsstrategie van nu. Sinds het introduceren van ‘het nieuwe (flex)werken.

Lees meer

Nieuw bureaublad

Bureaubladen hebben regelmatig te maken beschadigingen doordat er intensief aan gewerkt wordt, het frame verkeerd daarentegen vaak nog in prima staat.

Lees meer

Overspuiten frames of kasten

De frames van bureaus zijn vaak nog prima, maar hebben regelmatig te maken met beschadigingen doordat er intensief aan gewerkt wordt.

Lees meer

Kasten ombouwen

Door digitalisering is er steeds meer papierwerk op onze desktop komen te staan, kasten staan leeg en hebben daardoor geen functie meer.

Lees meer
 

Onze projecten

 

MVO

 

BAM

 

ZELFSTROOM

 

Bekijk onze referentieprojecten

Cases

Greenhouse

Bekijk deze case

Bam Nieuwleusen

Bekijk deze case

Midocean

Bekijk deze case

Zelfstroom

Bekijk deze case