Kantoormeubelen leasen

Wanneer u kiest voor het leasen van kantoormeubelen, betaalt u alleen voor het gebruik van de bureaus, kasten en bureaustoelen. Zodra de leaseperiode afloopt kunt u afhankelijk van de contractvorm het geleasete object inruilen, opnieuw leasen of kopen.

Voordelen van kantoormeubelen leasen bij Desko

Door uw kantoorinrichting te leasen bij Desko Kantoormeubelen, profiteert u altijd van de volgende voordelen:

 • Wij komen de meubels gratis bezorgen en ophalen
 • Betalen in termijnen
 • Geen restwaarderisico
 • Aan het einde van de looptijd kiezen tussen inruilen, opnieuw leasen en kopen.

Wilt u kantoormeubelen leasen en bent u benieuwd naar wat Desko voor u kan betekenen? Neem contact met ons op via 020 480 1020 of stuur ons een bericht via info@desko.nl.

Project in beeld: BAM

Desko Kantoormeubelen is specialist op het gebied van kantoorinrichtingen en voorziet jaarlijks verschillende bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen van meubels. Steeds meer bedrijven maken hierbij gebruik van een leaseconstructie. Zo ook BAM dat onlangs koos voor een leasecontract met een looptijd van vijftien jaar.

 

 


Leasen = duurzaam uw kantoor inrichten

Bij Desko zijn we een groot voorstander van duurzaam inrichten. We voegen hierom uitsluitend kwaliteitsmeubelen aan ons assortiment toe, zodat we zeker weten dat deze met gemak meerdere leaseperiodes meegaan. Wanneer een contract afloopt, nemen we de meubels meestal weer over en controleren onze meubelmakers elk product. Eventuele schade of slijtage wordt hersteld, waarna de meubelen opnieuw worden geleaset of worden verkocht als refurbished meubel.

 

 

Vrijblijvend advies over kantoormeubelen leasen

Overweegt u om gebruik te maken van een leaseconstructie of wilt u meer weten over de voorwaarden van het leasen van kantoormeubelen bij Desko? Kom langs in de showroom van Desko in Amsterdam of plan een adviesgesprek in met een van onze lease-experts. We ontdekken graag wat we voor u kunnen betekenen!

Veelgestelde vragen over kantoormeubelen leasen

Om u zo goed mogelijk te informeren over het leasen van kantoormeubelen, vindt u hieronder antwoorden op een aantal vragen over leasen bij Desko.

Hoe werkt het leasen van kantoormeubelen?

Als u een leasecontract afsluit, betaalt u een vast bedrag per maand voor het gebruik van de kantoormeubelen. Na afloop van de leaseperiode kunt u, afhankelijk van de contractvorm, het geleasede object teruggeven, opnieuw leasen of kopen.

Wat zijn de financiële voordelen van kantoormeubelen huren?

Wanneer u de kantoormeubelen niet koopt maar leaset, heeft dit een aantal voordelen.

 1. De liquiditeit van uw bedrijf wordt niet aangetast
  Een nieuw kantoor inrichten kan erg veel geld kosten en wanneer u in een keer een groot bedrag moet investeren, tast dit de liquiditeit van uw bedrijf aan. Door het meubilair te leasen, spreidt u de aanschafkosten en blijft er ruimte over voor andere investeringen.

 1. De balansverhouding verandert niet
  Doordat het leasen van kantoormeubelen een off-balance-financiering is, tast u met het leasen van kantoormeubelen uw balansverhouding, en met name de solvabiliteit, niet aan.

 1. Btw-lasten in termijnen betalen
  De btw over de investering wordt door Desko voldaan en vervolgens verrekend met de maandtermijnen.

Hoelang is de looptijd van het leasecontract?

Dit hangt volledig van uw voorkeuren en wensen af. Meestal vallen de maandelijkse kosten lager uit als de looptijd van het contract langer is.

Contact opnemen met Desko Kantoormeubelen

Wilt u meer informatie over het leasen van kantoormeubelen? Neem dan contact met ons op via 020 480 1020 of stuur een e-mail naar info@desko.nl. We vertellen u graag meer over de voordelen van het leasen van kantoormeubelen!

Bekijk onze referentieprojecten

Cases

Greenhouse

Bekijk deze case

Bam Nieuwleusen

Bekijk deze case

Midocean

Bekijk deze case

Zelfstroom

Bekijk deze case