Nieuws

Winkelnieuws

Datum toevoeging: 10-12-2013 Kantoorinrichting voor het Nieuwe Slimme Werken

We streven al jaren naar een betere balans tussen werk en privé. In de file staan is zonde van onze tijd en de standaard werktijden hoeven niet per definitie productief te zijn. Werkgevers evalueren mee.  Zij willen het beste uit werknemers halen en resultaat gaat boven aanwezigheid. Als je nadenkt over Het Nieuwe Werken gaat het niet zo zeer om waar en hoe je werkt, maar om oplossingen die ons helpen effectiever en slimmer te kunnen werken. De vormen van arbeid zijn veranderd en dat wordt gereflecteerd in de nieuwe look and feel van de hedendaagse kantoormeubelen.

 

Een andere manier van werken heeft consequenties voor de voorzieningen van werknemers die optimaal moeten kunnen presteren. Niet alleen op kantoor, maar ook thuis of op een virtuele werkplek. Buiten de ICT, de organisatie, processen en mens zelf, komt de fysieke werkplek in nieuw perspectief te staan en dit vraagt om een nieuwe aanpak en nieuwe meubelen die het werken faciliteren.

 

Het nieuwe slimme kantoor
Geen grijze en stoffige meubels meer, maar spannende kleurcombinaties, multifunctionele eigenschappen en creatieve vormgeving. Er zijn de laatste jaren prachtige merken en nieuwe productlijnen bijgekomen die hierop anticiperen. De meubels zijn ontwikkeld voor werkruimtes van de toekomst en zijn opvallend vanwege hun functionaliteit, lichtheid en flexibiliteit. De ontwerpen kunnen op verschillende manieren worden gebruikt dankzij hun doeltreffende akoestiek en uniekheid.

 

De thuiswerkplek
Ook bij de werknemer thuis moet een optimale werkplek worden gecreëerd die functioneel maar ook ergonomisch verantwoord is. Wanneer een werknemer minimaal twee uur per week vanuit huis werkt (achter een beeldscherm), is een werkgever verplicht om een veilige en arbotechnisch goedgekeurde thuiswerkplek te creëren. Hiervoor hebben wij een aantal meubels geselecteerd die goed verstelbaar zijn en afgestemd op de gebruiker. 

 

De ervaring leert…
Desko heeft inmiddels intensieve ervaring met het inrichten volgens de principes van Het Nieuwe Werken. Ons assortiment is geënt om de behoefte van flex- en thuiswerken te voorzien. Een ruim assortiment in verschillende prijsklassen, een enorm breed kleurenpallet, diverse afmetingen en een scala aan vormen zijn mogelijk. Ook kunnen we een professionele 3D tekening maken die de wensen visualiseren.

 

Nieuw, slim en verantwoord

Is uw bedrijf ook economisch en milieu verantwoord aan het ondernemen, maar wel toe aan verandering? Desko promoot en anticipeert op het principe van Circulaire Economie. Dit betekent dat u als bedrijf een maandelijks bedrag betaalt voor het gebruik van de meubels, maar niet eigenaar wordt van de grondstoffen. De meubels blijven dus ons bezit, maar u mag er gedurende de contractperiode zorgeloos gebruik van maken. Gaat een meubel kapot? Geen probleem, wij zorgen kosteloos voor vervanging.