Sit en Heat

Sit en Heat

 Nov 16, 2016    Kantoorinrichting

Sit en Heat

 

Maar dit is nu verleden tijd! Een shirt met korte mouwen gaat voor mij nog een stap te ver, maar dankzij de “Sit en Heat” van Desko Kantoormeubelen hoef ik niet meer tegen de verwarming te zitten en kunnen mijn plaids thuisblijven. 

 

Ik noem deze stoel een geniale uitvinding. Dat is het namelijk voor iemand als ik, die het vrijwel altijd koud heeft. Het is een gewone bureaustoel (die trouwens ook nog eens comfortabel zit), alleen dan verwarmt deze je billen en je rug. Vooral het feit dat mijn rug verwarmt wordt, zorgt ervoor dat mijn hele lichaam op temperatuur blijft. 

 

Hoe het werkt?

Heel simpel. De warmte elementen zitten in de stoel. Als je erop gaat zitten, gaat hij direct aan. Zelf kun je de stoel tot drie standen warmer zetten. Wanneer je een tijdje niet op de stoel zit, schakelt hij zichzelf uit. Jij hoeft eigenlijk alleen van accu te wisselen als deze leeg is. Afhankelijk van de warmtestand gaat een accu zo’n 2 tot 4 uur mee.

 

Voordelen van de Sit en Heat:
 

  • Met stipt op nummer 1 voor mij: je hebt het niet meer koud;

  • Door de warmte wordt de bloedcirculatie in je rug verbeterd en worden vastzittende spieren en gewrichten weer soepel;

  • De stoel bespaart kosten, de verwarming kan langer uitblijven. Op een kantoor van 50m2 bespaar je al €500,- in één jaar - tot 95% minder energieverbruik;

  • Je vermindert de CO2 uitstoot, door de Sit en Heat te gebruiken draag je een steentje bij aan het milieu. 

 

Heb jij het ook vaak (of gewoon altijd) koud op kantoor? Dan kan ik je de Sit en Heat zeker aanraden. Voor het bedrijf is het ook nog eens een duurzame oplossing. 

 

Je kunt de Sit en Heat bij Desko aanschaffen.