Kabels wegwerken

Kabels wegwerken

 Apr 9, 2020    Kantoorinrichting

Kabels wegwerken

Is het normaal gesproken zoeken naar een plekje, maar is je kantoor vanwege de coronacrisis leeg? Maak het beste van de situatie door nu achterstallig onderhoud uit te laten voeren: laat losse kabels netjes wegwerken!

De voordelen van het wegwerken van kabels

Een kantoor met prachtige bureaus, bureaustoelen en overlegmeubelen, maar overal losse kabels? We vertellen je graag waarom je hier nu iets aan moet laten doen:

1. Losse kabels vormen een gevaar

Hoewel een losse kabel op de grond misschien onschuldig oogt, ligt struikelen op de loer. Iets wat je als werkgever natuurlijk koste wat het kost wilt voorkomt, aangezien je bij ongevallen op de werkvloer al snel aansprakelijk bent. Daarnaast liggen de kabels vaak in vreemde hoeken, waardoor de kans op het ontstaan van brand toeneemt.

2. Onprofessionele uitstraling

Als je veel geld uitgeeft aan het creëren van mooie en ergonomische werkplekken, is het zonde om de kabels niet netjes weg te werken met een kabelgoot. Een kantoortuin met losse kabels doet namelijk, hoe opgeruimd ook, toch rommelig aan. Zonde!

3. Geen vervelende werkonderbrekingen

Een collega die tijdens het langslopen met de voeten achter een losse kabel blijft hangen. Een stofzuiger die per ongeluk een kabel meeneemt. Als de snoeren op de werkplek niet netjes vastzitten, zorgt dit af en toe voor vervelende werkonderbrekingen. De stekker schiet los, de computer valt uit en bestanden zijn kwijt.

4. Net kantoor? Hogere productiviteit!

Door kabels keurig op te hangen, ziet een kantoor er stukken opgeruimder uit. In een opgeruimd kantoor voelen medewerkers zich gelukkiger en productiever. Bijkomend voordeel: als het netjes is, zal iedereen sneller de verantwoordelijkheid voelen om dit zo te houden.

5. Fijn voor de schoonmakers

Niet alleen degene die dagelijks aan het bureau werkt vindt het fijn als de kabels netjes zijn weggewerkt. Ook de schoonmaker zal je het wegwerken van kabels in dank afnemen.

Prijzen kabels wegwerken

Situatie:

  • werkplekken met standaard bureau
  • Vaste computer met 1 monitor
  • Stroom- en netwerkaansluitingen op de werkplek

Rekenvoorbeeld

25 x plaatsen kabelgoot +
25 x plaatsen cable snake +
Projectgebonden productkorting -€ 186,46
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Subtotaal € 981,95
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Arbeidsuren € 583,33
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Totaal € 62,61 ex. btw*
Totaal per werkplek € 583,33*

*excl. voorrijkosten à €1,21/km

Direct kabels wegwerken?

Ga zelf aan de slag met onze kabelmanagementpakketten of schakel de monteurs van Desko in. Onze ervaren medewerkers beschikken over jarenlange ervaring met het installeren van kabelgoten, ophangen van kabels en het netjes wegwerken van snoeren. Neem contact met ons op en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

020 4801020 Mail

Desko Kantoorinrichting

Wilt je misschien niet alleen losse kabels wegwerken, maar is de gehele kantoorinrichting toe aan een upgrade? Desko voorziet jaarlijks vele opdrachtgevers van nieuwe, tweedehands of refurbished kantoormeubelen. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk onze referentieprojecten of neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact opnemen met Desko Kantoormeubelen

We komen graag bij je langs om de bekabeling van je werkplekken op orde te maken. Informeer naar de mogelijkheden! Dit kan telefonisch via 020 4801020 of door een e-mail te sturen naar info@dekso.nl. U kunt onze klantenservice dagelijks bereiken van 08:00 tot 17:00 uur.