Affiliateprogramma van Desko

Affiliateprogramma van Desko

 Mei 27, 2019    Kantoorinrichting

Affiliateprogramma van Desko

Met het partner- of affiliateprogramma van Desko kunt u geld verdienen door producten van Desko te promoten, bijvoorbeeld in de vorm van een advertentie of blog. Elke aankoop die vervolgens via u wordt gedaan, levert u geld op. Als partner van Desko profiteert u van de volgende voordelen:

  • Een breed aanbod kantoormeubelen en promotiemateriaal
  • Vergoedingen die oplopen tot 12% van het aankoopbedrag
  • Persoonlijk contact met ons affiliate team

Aanmelden voor het affiliateprogramma van Desko kan door te bellen naar 020 480 1020 of een e-mail te sturen naar info@desko.nl. Na aanmelding ontvangt u altijd zo snel mogelijk een reactie.

Wat is een affiliateprogramma?

Bij affiliate marketing wordt u betaald voor het aanleveren van klanten; vaak wordt er een specifiek product gepromoot. Een potentiële klant leest een blog, advertentie of nieuwsbericht en wordt via een link in het artikel doorgestuurd naar het product op de website van Desko. Doet de klant vervolgens een aankoop? Dan ontvangt u commissie over het bedrag dat de klant uitgeeft. Vergoedingen van Desko kunnen oplopen tot maar liefst 12% van het bestede bedrag!

Affiliate team van Desko

Ons eigen advertentieteam ondersteunt u met promotiemateriaal als banners en een dataset met informatie over het product. Ook zorgen we voor een gepersonaliseerde verwijzing in de vorm van een unieke URL, zodat we precies zien welke klanten via uw website aankopen doen.

Contact opnemen met Desko

Meld u aan als affiliate partner door telefonisch contact op te nemen via 020 480 1020 of een e-mail te sturen naar info@desko.nl.