Kantoorinrichting

Kantoorinrichting

Is het normaal gesproken zoeken naar een plekje, maar is je kantoor vanwege de coronacrisis leeg? Maak het beste van de situatie door nu achterstallig onderhoud uit te laten voeren: laat losse kabels netjes wegwerken!Is het normaal gesproken zoeken naar een plekje, maar is je kantoor vanwege de coronacrisis leeg? Maak het beste van de situatie door nu achterstallig onderhoud uit te laten voeren: laat losse kabels netjes wegwerken!

De wekelijkse teammeeting, een bezoek van een klant of met de voltallige directie het beleid voor het komende jaar vaststellen? Dat betekent vergaderen! Wist u dat de opstelling van de zaal van invloed is op het groepsproces? U kunt de manier waarop u overlegt zelfs inzetten om uw doel te bereiken. We vertellen u hier graag meer over in dit blog. 

U heeft besloten dat u uw kantoor duurzaam wilt inrichten. Een keuze waar wij bij Desko razend enthousiast van worden! Om u te helpen met het maken van de juiste beslissingen, hebben we een handige checklist voor u opgesteld. Zo weet u dat u aan alle mogelijkheden op het gebied van duurzame

Als u regelmatig een dag thuiswerkt, is het belangrijk dat u hier over een fijne werkplek beschikt. Op zoek naar informatie over het inrichten van de werkplek? We delen graag onze tips met u!

Wanneer u dagelijks vele uren zittend werkt, is het belangrijk dat u hierbij de juiste houding aanneemt. Een goede bureaustoel zorgt ervoor dat u rechtop werkt en de wervels in uw rug en nek niet in de knel komen. Door het aannemen van een goede houding werkt u productiever en voorkomt u op de
Als je elke dag veel uren achter de computer zit, is het belangrijk dat je een ergonomische bureaustoel hebt die een gezonde zithouding ondersteunt. Hiermee blijf je je niet alleen energiek voelen gedurende de dag, maar voorkom je op de lange termijn ook vervelende nek-, rug- en armklachten. Om je

Een opgeruimd kantoor is een fijn kantoor. In een nette kantoorruimte raakt u minder snel afgeleid en bent u productiever. Desko heeft veel ervaring met het inrichten van kantoren en daarom geven we u graag een paar tips voor een opgeruimd kantoor.  

Hoewel u bij Desko tegenwoordig de keuze heeft uit meer dan 10.000 verschillende kantoormeubelen, is ook dit bedrijf ooit klein begonnen. In dit blog vindt u het verhaal van Desko: we nemen u mee naar het begin en blikken vooruit op de toekomst van kantoorinrichtingen. 

Met het partner- of affiliateprogramma van Desko kunt u geld verdienen door producten van Desko te promoten, bijvoorbeeld in de vorm van een advertentie of blog. Elke aankoop die vervolgens via u wordt gedaan, levert u geld op. Als partner van Desko profiteert u van de volgende voordelen:

  • Een breed aanbod kantoormeubelen en promotiemateriaal
  • Vergoedingen die oplopen tot 12% van het aankoopbedrag
  • Persoonlijk contact met ons affiliate team

Het zal je niet verrassen dat de temperatuur op kantoor een van de meest besproken topics op de werkplek is. Terwijl de ene collega de hele dag zit te bibberen, loopt een ander zelfs midden in de winter nog rond in een T-shirt. Volgens de Arbowet moet de temperatuur op kantoor zo staan ingesteld dat 90% van de werknemers zich prettig voelt. Maar hoe warm of koud is dit? We delen graag drie tips met je voor het vinden van de beste temperatuur op kantoor!