Carrière

Werken bij Desko betekent onderdeel maken van een relatief klein en gedreven team waarbinnen een hoge mate van zelfstandig en klantgericht werken wordt gewaardeerd. Met enthousiasme, een positieve instelling en doorzettingsvermogen werk je aan een loopbaan die je zelf in de hand hebt. Bijvoorbeeld van magazijn medewerker tot teamleider of van administratief medewerker tot een management functie etc. Je krijgt bij Desko de ruimte om een opleiding te volgen en jezelf te ontwikkelen.

 

Desko heeft een open bedrijfscultuur, korte lijnen en een informele sfeer. We zijn gefocust op de toekomst, nieuwe kansen en mogelijkheden. Door de grootte van het bedrijf, draagt iedereen veel verantwoordelijkheid bij het afhandelen van opdrachten. Je bent zeker geen nummer binnen het team maar juist van essentieel belang. Wij vragen daarom van iedere werknemer betrokkenheid en inzet. Daar tegenover staat een leuke baan, goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.

 

Ons team is een gekleurd palet van verschillende mensen. Mannen, vrouwen, jong, oud en van verschillende afkomsten en religies. Ook hebben wij collega’s met een fysieke en/of mentale beperking, zoals Wajong. Iedereen is anders, heeft andere kwaliteiten en die worden gerespecteerd en benut. Het allerbelangrijkste vinden wij plezier in het werk! Wij hebben meerdere collega’s die al meer dan 22 jaar bij Desko werken. Wij doen een keer per jaar wat leuks met elkaar, zoals skiën of een thema feest. Daarnaast hebben we een bedrijfsbar waar een biertje of borrel gedronken kan worden.

 

Openstaande vacatures

 

Vacature Commercieel medewerker binnendienst

 

 

 

 

Bekijk onze referentieprojecten

Cases

Greenhouse

Bekijk deze case

Bam Nieuwleusen

Bekijk deze case

Midocean

Bekijk deze case

Zelfstroom

Bekijk deze case