Over Desko

Wij zijn Desko

 

Specialist in nieuw en hergebruikt kantoormeubilair

Desko kantoorinrichters is sinds 1952 een innovatieve duurzame onderneming die zich richt op waardebehoud van meubilair in de werkomgeving. Om dit doel te bereiken bedenkt, ontwikkelt en produceert Desko producten en diensten voor de werkomgeving volgens de principes van een circulaire economie zodat men anders omgaat met bestaande waarde. Dagelijks vinden vele verkoopopdrachten hun weg binnen de professionele markten van o.a. projectinrichting, architecten, multinationals en vele andere zakelijke eindgebruikers.

 

Om deze missie te laten slagen heeft Desko een circulair interieurconcept ontwikkeld. Een drie keer terugkoop programma waarbij de levensduur van kantoormeubilair wordt verlengd tot wel 21 jaar. Het is een concept waarmee Desko haar klant alle ingrediënten geeft om duurzaam en innovatief bezig te zijn met hun kantoorinrichting.

 

Circulair inrichten begint bij het behoud van bestaande waarde. Desko kijkt daarom eerst samen met de klant naar de waarde van de bestaande kantoorinrichting. De klant kan kiezen op wat voor manier hij met een circulaire aanpak aan de slag wil. De klant kan kopen, leasen, huren, huurkopen met een (vooraf) afgesproken gegarandeerde restwaarde. Uniek in Nederland! U betaald dus eigenlijk alleen voor het gebruik.

 

Desko vindt dat het vervangen van ‘het oude’ kantoormeubels niet moet resulteren in weggooien. Vanuit deze visie streven wij ernaar om zoveel mogelijk kantoormeubels te hergebruiken. Door het revitaliseren en  hermodelleren van meubels geven wij ze een tweede en derde levenscyclus. En we kijken of de onderdelen van een kantoormeubel waarvan de levensduur ten einde is nog op een andere manieren kan worden ingezet.

 

Breed assortiment kantoormeubelen

Wij hebben een breed assortiment nieuwe en hergebruikte bureaus, vergadertafels , bureaustoelen , vergaderstoelen, kantinemeubilair, zithoekmeubilair en archiefoplossingen. Desko biedt tevens voor de aankleding van uw werkplek verschillende oplossingen, of het nu gaat om een kapstok, monitorarm, vloerstoffering of kabelmanagement, Desko levert het. Maar er is meer. Wij zijn u graag van dienst met advies en ideeën om uw werkplek zo efficiënt en duurzaam mogelijk in te richten met een geheel eigen stijl. Op het gebied van projectinrichting maken wij gratis 3D tekeningen van uw werkruimte met de gewenste kantoorinrichting.

Service en garantie

Snelheid gewenst? Grote aantallen? Scherpe tarieven? Desko kantoormeubelen, kan binnen 48 uur kantoormeubilair bezorgen en monteren. Daarnaast biedt Desko reparatie- en omruilservice maar ook voor tijdelijke oplossingen kunt u bij ons terecht. Wij geloven in de kwaliteit en duurzaamheid va onze meubelen. Daarom geeft Desko vier tot tien jaar kwaliteitsgarantie op gebruikt en nieuw meubilair.
Onze klantenservices staat op alle werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur voor u klaar, of kijk op de klantenservice pagina en stel uw vraag.

Centraal gelegen – Desko Amsterdam, Eindhoven en Vianen

Desko is georganiseerd vanuit het moderne centrale hoofddistributiecentrum in Amsterdam Westpoort. Wij hebben ons eigen opgeleid en gecertificeerd personeel, magazijn en transport. Wilt u langskomen om onze producten te bekijken? U bent welkom in één van onze 3 showrooms in Amsterdam, Eindhoven en Vianen. Kijk voor informatie over onze showrooms op onze contactpagina

Social return

Desko stimuleert de aanpak om meer werkgelegenheid te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Desko geeft deze kwetsbare groep een kans op arbeidsmarkt, door ze te betrekken bij de uitvoering van opdrachten. Inmiddels heeft Desko al 10 WAjongeren geholpen aan een vast dienstverband.

MVO/ Cradle2Cradle

Dagelijks zijn wij bij Desko bezig om niet alleen onszelf, maar ook onze klanten en relaties mee te nemen naar een duurzame wereld volgens de basis principes van circulaire economie. Met het oog op de toekomst en de groei van de afvalbergen in Europa, heeft Desko de doelstelling om als kantoorinrichter maatschappelijk verantwoord, betrokken en duurzaam te ondernemen. In de gehele bedrijfsvoering wordt rekening gehouden met het effect van de activiteiten op het milieu!

Social media

Wij komen graag met u in contact en zijn daarom actief op Twitter, Facebook, Youtube en LinkedIN. Volg ons, meld je aan of word fan. U wordt op de hoogte gehouden van de nieuwste artikelen, events, feiten en weetjes, ontwikkeling op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord en Betrokken Ondernemen, circulaire economie en leuke winacties. Natuurlijk is dit medium er ook om uw stem te laten horen. Wat vindt u van Desko kantoorinrichters? Wat doen we goed en vooral wat kunnen we beter doen? Laat het ons weten.

 

Bekijk onze referentieprojecten

Cases

Greenhouse

Bekijk deze case

Bam Nieuwleusen

Bekijk deze case

Midocean

Bekijk deze case

Zelfstroom

Bekijk deze case