Nieuws

Winkelnieuws

Datum toevoeging: 17-01-2012 Kantoor Make-over

Desko heeft haar eigen kantoor in Amsterdam een totale make-over gegeven. Twee aparte kantoren zijn één geworden en biedt nu werkruimte aan twaalf collega’s in plaats van negen.  Er is voor Herman Miller kantoormeubilair gekozen vanwege het praktische en stijlvolle design, ergonomie en de Cradle to Cradle wijze waarop zij produceren. Een klein verslag van onze kantoor verbouwing.

 

Verbouw- en sloopwerk

Vrijdag 6 januari om 08:00 uur s’ ochtends zijn we begonnen met het nodige verbouw- en sloopwerk. De tussenwand, die de twee kantoren scheidde, is er als eerste uitgehaald. Een open ruimte werd gecreëerd. Vervolgens ging het verbouwingsteam, twee man sterk, aan de slag met het demonteren en afvoeren van alle werkplekken, opbergkasten en het oude tapijt. Alle sporen van de verbouwing werden netjes weggewerkt en de nieuwe antraciet tapijttegelvloer werd strak gelegd.

 

 

 

Inrichten met Herman Miller

In de namiddag zijn we begonnen met het inrichten van ons nieuwe kantoor. Een leuke klus! Er was gekozen voor witte Sense duo bureautafels met grijze privacy panels en de witgrijze Mirra bureaustoel van Herman Miller vanwege zijn comfortabele zit, lichaamsondersteuning en karaktervolle design. De bureautafels zijn in hoogte verstelbaar en daardoor ideaal aan te passen naar postuur. De privacy panelen zijn tevens erg nuttig om de akoestiek te controleren. 

 

 
Finishing touch

Het laatste uurtje van de dag werd besteed aan accessoires en kasten. Een combinatie van akoestische schuifdeurkasten en roldeurkasten zijn neergezet voor voldoende opbergmogelijkheden, om de ruimte te verdelen en het geluid te dempen. Voor het opbergen van bureau accessoires zijn de Herman Miller ladeblokken gekozen en op de privacy panelen zijn papierlades bevestigd. Voor de finishing touch werden de Buddha kunstwerken opgehangen en het nodige groen en gekleurde siertakken neergezet.

 

 
Optimale werk- en prestatieruimte

Het nieuwe kantoor betekent een goed begin van het nieuwe jaar! De open ruimte stelt ons in staat optimaal met elkaar te communiceren. De nieuwe meubelen geven een zeer prettig werkcomfort en bieden een ontspannen en rustige werkomgeving waar iedereen zich kan concentreren. Wilt u het resultaat met eigen ogen zien? U bent natuurlijk welkom in de showroom en het nieuwe “showkantoor” in Amsterdam!

 
Wij hebben voor ons kantoor gebruikt

Herman Miller Mirra bureaustoelen: https://www.desko.nl/zitmeubelen/bureaustoel/bureaustoel-herman-miller-mirra.html
Herman Miller Sense bureautafels met privacy panelen: https://www.desko.nl/kopen/duo-werkplekken/
Herman Miller papierlades:  vraag hiernaar bij onze werknemers of kijk op https://www.desko.nl/aankleding/
Herman Miller ladeblokken: vraag hiernaar bij onze werknemers of kijk op https://www.desko.nl/opbergen/ladenblok/
Roldeurkasten: https://www.desko.nl/opbergen/rolluikkast/ec-1050.html
Schuifdeurkasten: https://www.desko.nl/opbergen/opbergkasten/opbergkasten-drentea-nl.html
Prullenbakken: https://www.desko.nl/aankleding/papierbak/prullebak-arie.html