Nieuws

Winkelnieuws

Datum toevoeging: 13-05-2013 INTRODUCTIE: TASKalfa 265ci A4 kleurenmultifunctional

Vanaf woensdag 15 mei introduceert KYOCERA het nieuwste lid van de TASKalfa familie: de TASKalfa 265ci. Deze compacte A4 kleurenmultifunctional wordt aangeboden met een zeer aantrekkelijke TCO. Natuurlijk is deze printer via uw Desko dealer verkrijgbaar.

 

KYOCERA biedt met de TASKalfa 265ci en de FS-C2x26MFP serie een uitgebreid gamma van A4 kleurenmultifunctionals met hoge snelheid (26 ppm) die voldoen aan de vereisten van gebruikers die zoeken naar een aantrekkelijke prijs (lcd-modellen), gebruiksgemak (Touch Panel/HyPAS™) of Total Cost of Service (TASKalfa 265ci).

 

Uitzonderlijk lange levensduur
De KYOCERA long life componenten sparen het milieu en houden de kosten laag. De uitzonderlijk lange levensduur van bepaalde componenten bedraagt 200.000 afdrukken, wat tot 10x de levensduur van de drum en tot 3x de levensduur van de developer van machines van de concurrentie is.

 

HyPAS™-technologie van KYOCERA
Het open software platform HyPAS™ van KYOCERA maakt het mogelijk de TASKalfa 265ci volledig te integreren in de workflow van de gebruiker. Dankzij de combinatie van Java en Web Services kan de HyPAS-technologie de MFP transformeren tot een professionele machine die veel meer doet dan de functies van een MFP.

 

Meer informatie? Neem contact op met onze commerciele binnendienst per telefoon 020-4801020 of per e-mail info@desko.nl