Nieuws

Winkelnieuws

Datum toevoeging: 09-11-2012 Hoeveel kunt u besparen?

We hebben het al eerder gezegd; wij zijn ontzettend enthousiast over de printoplossingen van Kyocera! Niet alleen vanwege de milieuvriendelijke insteek en omdat hun technologie vooruitstrevend is, maar ook omdat men simpelweg geld kunt besparen. Dit laatste kan overkomen als een abstract gegeven en daarom een korte uitleg en een praktisch voorbeeld hoe het kan dat iedereen, dus ook u,  kan besparen. 

 

Kyocera heeft als enige in de markt het Pro Rato Colour Systeem. Dit betekent dat er vier verschillende tellers, waarvan drie kleurentellers in de multifunctionele apparaten zit. Deze kleurentellers registreren het werkelijke kleurgebruik per afdruk. Zo betaalt u nooit meer dan u gebruikt, in tegenstelling tot alle andere printers.

 

Bijvoorbeeld: u wilt een afdruk maken met een zwart-wit tekst, een geel gearceerde zin en een klein bedrijfslogo. Normaliter wordt dit door de printer gezien als kleurenafdruk, welke natuurlijk een stuk duurder is dan een zwart-wit afdruk. Kyocera registreert  de mate van kleur in de afdruk en registreert dit in kleurenteller 1, 2 of 3. U betaalt per pagina én alleen voor de hoeveelheid kleur u gebruikt.

 

Dit levert een forse kostenbesparing van wel 75% op! Een jaarlijkse besparing die kan oplopen tot 2550,- euro. Want een kleurenafdrukprijs van normaliter 6,8 cent (contract 5 jaar en ouder) betaalt u met een TASKalfa vanaf 1,7 cent per afdruk. Maakt u meer afdrukken? Dan bespaart u nog meer.

 

Meer weten over Kyocera of hoe u geld kunt besparen? Bereken uw besparing op www.printkosten.nl of  vraag ernaar bij één van onze medewerkers, te bereiken op 020-4801020.

 

Kleurenteller 1, 2 en 3