Nieuws

Winkelnieuws

Datum toevoeging: 03-01-2014 Het nieuwe slimme kantoor anno 2014

We willen een optimale balans tussen werk en privé. We willen niet meer in de file staan en zelf onze productieve werktijden bepalen. Een werkgever wil het beste uit zijn werknemers halen en resultaat gaat boven aanwezigheid. Als je nadenkt over Het Nieuwe Werken gaat het om oplossingen die ons helpen effectiever en slimmer te kunnen werken. En zeg nou zelf, wie wordt daar nou niet gelukkiger van!?
 

Een andere manier van werken heeft consequenties voor de voorzieningen van werknemers die optimaal moeten kunnen presteren. Niet alleen op kantoor, maar ook thuis of op een virtuele werkplek. Buiten de ICT, de organisatie, processen en mens zelf, komt de fysieke werkplek in nieuw perspectief te staan en dit vraagt om een nieuwe aanpak.


Het Nieuwe Slimme Kantoor

De keuze is reuze! Er zijn de laatste jaren prachtige merken bijgekomen die ideaal zijn om Het Nieuwe Kantoor in te richten. De meubels zijn ontwikkeld voor werkruimtes van de toekomst en zijn opvallend vanwege hun functionaliteit, lichtheid en flexibiliteit. Het multifunctionele aspect is het belangrijkste element binnen de ontwerpen. De ontwerpen kunnen op verschillende manieren worden gebruikt dankzij hun doeltreffende akoestiek en uniekheid. Daarnaast speelt de aangename look en feel en milieuvriendelijkheid ook een grote rol

 

Thuiswerkplek

Ook bij de werknemer thuis moet een optimale werkplek worden gecreëerd die functioneel maar ook ergonomisch verantwoord is. Wanneer een werknemer minimaal twee uur per week vanuit huis werkt (achter een beeldscherm), ben je als werkgever verplicht om een veilige en arbotechnisch goedgekeurde thuiswerkplek te creëren. Hiervoor hebben wij een aantal meubels geselecteerd die goed verstelbaar zijn en afgestemd op de gebruiker. Bekijk ze hier.

 

Ervaring leert…

Desko heeft inmiddels veel ervaring met het inrichten van thuis en flexibele werkplekken. Ons assortiment is geënt om de behoefte van flexwerken te voorzien. Ruim assortiment, prijsklassen, kleuren, afmetingen en vormen zijn mogelijk. Ook kunnen we een professionele 3D tekening maken die de wensen visualiseren.. 

 

Meer weten? Neem dan contact met ons op.