Nieuws

Winkelnieuws

Datum toevoeging: 27-09-2016 Gratis het event Circulaire architectuur bijwonen?

Op donderdag 13 oktober 2016 vindt op de Circular Expo in Hoofddorp, de meest inspirerende plek van Nederland het event Circulair architectuur plaats.

Ook in de bouw- en interieursector wordt er steeds meer gesproken over de mogelijkheden van een circulaire architectuur en inrichting waarbij grondstoffen steeds opnieuw worden hergebruikt. Dit betekent echter niet dat de hedendaagse bouwpraktijk al op grote schaal circulair is ingericht. Dit proces vraagt om een goede afstemming tussen de opdrachtgever, aannemer en de architect. Tijdens deze gratis kennissessie krijgt u handvatten aangereikt om de theorie ook daadwerkelijk in de praktijk te gaan brengen.

Sprekers

• Michael Kuiper, Directeur Desko en kartrekker circulaire economie binnen de kantoorinrichtersbranche).

• Dennis Hauer, Director Sustainable Development bij Urban Climate Architects in Delft betrokken bij projecten met een hoge mate van duurzaamheid en dan het realiseren van een gezonde leefomgeving in het bijzonder. Zijn werkwijze wordt gekenmerkt door een circulaire aanpak en een bijzondere focus voor groen en daglicht in de gebouwde omgeving.

Voor wie?

Deze kennissessie is bedoeld voor bedrijven en belangstellende binnen bouw- en interieurwereld. Zij kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan een circulaire economie door circulaire architectuur te omarmen.

Locatie Circular Expo in Hoofddorp – Rijnlanderweg 916, 2132 MN Hoofddorp

Datum en tijd: 13 oktober, van 9.00 – 12.00 uur, bij ontvangst krijgt u broodjes, koffie en thee en het bijwonen is gratis.

Let op! Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Aanmelden via: http://circulairdesignlab.nl/kennissessie-circulaire-archi…/