Nieuws

Winkelnieuws

Datum toevoeging: 25-07-2012 Goed Begin van de Dag

Laat u prikkelen, inspireren en wees succesvol. Zend en ontvang. Communiceer en inspireer.

 

Desko gelooft dat delen, vermenigvuldigen is. Het Internet heeft de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt en daarmee heeft het digitaal netwerken het ‘strooien met visitekaartjes’ grotendeels vervangen. Echter geloven wij nog steeds in de kracht van fysiek netwerken. Wij organiseren de komende maanden een viertal kennis- en netwerkevenementen genaamd ‘Goed begin van de Middag'

 

Vrijdag 31 augustus van 16:00 tot 19:00 uur in Breda (officiële opening)
Vrijdag 14 september van 16:00 tot 19:00 uur in Almere (officiële opening)
Vrijdag 21 september van 16:00 tot 19:00 uur in Eindhoven

Woensdag 31 oktober van 16:00 tot 19:00 uur in Alkmaar

 

Het beloofd een interactief programma te worden met een interessante kennissessie met verschillende actuele onderwerpen zoals Het Nieuwe Werken, Social Media etcetera. Daarnaast is er tijd en ruimte om te netwerken met ondernemers uit de regio en samen te genieten van de hapjes en drankjes. De vorige edities waren een succes en deze editie heeft alle potentie om een enerverende samenkomst te worden.


Deel óók, meld u aan bij de LinkedIN groep ‘Goed Begin van de Dag’ of stuur een e-mail naar nina@desko.nl voor meer informatie of verzekerde deelname. Het kennis- en netwerkevenement is voor klanten, relaties van Desko, maar ook professionals en ondernemers uit de regio GRATIS!

 

Graag tot op één van onze Goed Begin van de Middag evenementen!