Nieuws

Winkelnieuws

Datum toevoeging: 22-05-2013 Goed Begin van de Dag Online Marketing Masterclass

Goed begin van de Dag is het kennis- en netwerkevenement georganiseerd door Desko kantoormeubelen, voor ondernemers en onze klanten die op zoek zijn naar de combinatie van netwerken en praktische kennis over actuele thema’s. Het doel van deze editie  is het verhogen van uw Online Marketing kennisniveau en een prettige ambiance bieden om het netwerk te versterken en vergroten op informele wijze. Traditiegetrouw beginnen we de dag goed met een smaakvol ontbijt en vervolgens starten de kennissessies.

 

De vorige edities van goed Begin van de Dag waren een succes dankzij de enthousiaste groep ondernemers uit verschillende branches. In begrijpbare taal wordt u als ondernemer in korte tijd wegwijs gemaakt in de Online Marketing wereld. Want, wist u dat u een investering in Online Marketing dubbel terug kunt verdienen?

In de Online Marketing Masterclass op 26 juni gaan we op verschillende ‘niveaus’ kijken naar een optimale online vind- en zichtbaarheid, van Google tot social media en LinkedIn als kanaal.

 

Online marketing: een blik op de toekomst en nu scoren
Tijdens de eerste presentatie krijgt u inzicht in de toekomst van de grote media zoals zoekmachine gigant Google. Wat zijn de grootste ontwikkelingen, trends en voorspellingen voor de toekomst. Met een goed beeld op de toekomst wordt ook een blik geworpen op het nu; hoe kunt u scoren in Google. Wat kunt u beter wel of juist niet doen? Specialist Dirk Tuijp geeft praktische tips die u direct toe kunt passen in uw eigen organisatie.

 

Social media: klantenloyaliteit vergroten en ambassadeurs creëren
Marketing specialist Jurrien de Wit zoomt in op de kracht van social media. Uw bedrijf heeft een netwerk van bestaande klanten en relaties. Iedereen binnen uw bedrijf kan ze benoemen maar wat doet u eraan om bestaande klanten klant te behouden en te vormen tot ambassadeurs? En hoe bouwt u perfect klantrelaties en creëert u meer loyaliteit door middel van de inzet van social media. In vogelvlucht wordt u bijgebracht hoe u het maximale uit uw bestaande en nieuwe klanten te halen. 

LinkedIn: als online branding tool en lead generator
Tot slot gaan we een niveau dieper en behandelen het social media kanaal LinkedIn. U heeft waarschijnlijk wel een LinkedIn profiel maar ben u ook actief en behaalt u resultaat? Het kanaal is meer dan alleen een virtueel netwerk platform, het is ook ideaal als lead generator en een effectieve manier om uzelf of bedrijf  te profileren. Branding consultant Nina Tomasoa geeft inzicht wat LinkedIn voor u als persoon, werknemers en bedrijf kan betekenen.

 

U krijgt antwoord op deze en meer  vragen:
► Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen in Online Marketing?
► Hoe scoort u hoger in Google?
► Hoe creëert u optimale klantrelaties en loyaliteit met behulp van Social Media?
► Hoe maakt u van klanten ambassadeurs?
► Hoe behaalt u meer resultaat (leads etc.) met LinkedIn?
► Wat kan LinkedIn betekenen voor uw bedrijf?

 

Meld u aan!
Dit is voor 2013 de enige keer dat Desko kantoormeubelen dit kennis- en netwerkevenement heeft gepland. Er is ruimte voor maximaal 75 deelnemers. Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden. Meld u dus snel aan voor deze enerverende kennis en netwerkbijeenkomst op woensdag 26 juni 2013. Vol = Vol.

 

U kunt zich aanmelden bij Desko per e-mail info@desko.nl o.v.v. Online Marketing Masterclass.

 

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u terecht bij Nina Tomasoa door een e-mail te sturen naar nina@desko.nl of te bellen naar 020-4801020. Tot op Goed Begin van de Dag – Online Marketing Masterclass!


Programma:
08:00 – 08:15  Ontvangst
08:15 – 08:45  Ontbijt
08:45 – 09:10   Kennissessie: Een blik op de toekomst en nu scoren
09:10 – 09:35  Kennissessie: Klantenloyaliteit vergroten en ambassadeurs creëren
09:35 – 10:00  Kennissessie: LinkedIn als online branding tool en lead generator
10:00 – 10:30   Netwerken

 


Locatie
Desko kantoormeubelen heeft voor ShoreClub als locatie gekozen omdat het een van de mooiste restaurant in het nautisch kwartier van Huizen is. Zodra u het Havenkwartier inrijdt, waant u zich in een andere omgeving. Daarnaast zijn heeft Desko meubilair aan de locatie geleverd waardoor er een leuke samenwerking is ontstaan.

 

Adres:
Mastspoor 3
1271 GL Huizen
(TomTom: Havenstraat 311)

 

 


    Praktisch en begrijpbaar

Met veel expertise in het Online Marketing veld in uiteenlopende branches, vertellen de sprekers in taal van ondernemers. Praktisch en duidelijk. Moeilijk materie wordt vertaald in hapklare brokken en u krijgt gericht tips, tricks en oplossingen waarmee u online meer resultaat en successen behaalt!Over Desko kantoormeubelen
Desko is sinds 1952 specialist in nieuwe en gebruikte kantoormeubelen en projectinrichting. Wij hebben een ruim aanbod, variërend van opbergkast tot ladeblok en van bureautafel tot complete werkplek inclusief accessoires en scheidingswanden.


Over Zakelijke Branding
“Extern winnen is intern beginnen. Met Zakelijke Branding gaan wij tot de kern en vertalen jouw bedrijfsmissie, visie en doelen naar concrete marketing, communicatie en social media concepten en oplossingen.”


Over E-farmers
“Wij zijn internetboeren. Nuchtere doeners met expert kennis in internetmarketing en strategie. Wij houden niet van dikke adviesrapporten, maar juist van actie: daar waar het moet. Samen met onze klanten gaan we voor meer resultaat via internet."


Over Social User
"Dit doe je met Social Media. Unieke marketingacties waarbij uw bestaande processen worden benut om van iedere klant een daadwerkelijke merkambassadeur te maken."