Nieuws

Winkelnieuws

Datum toevoeging: 18-03-2013 Football Maties

Desko sponsort Football Maties en naar aanleiding hiervan hebben zij een kort interview met michael Kuiper, directeur van Desko, gehouden. Onderstaand een verkort verslag.

 

 

DESKO Kantoormeubelen zet Football Maties stijlvol aan het werk


‘Sport vind ik ontzettend belangrijk; het verbindt een groot deel van de samenleving, kent geen landsgrenzen en betekent meer dan alleen een sportieve uitlaatklep zijn voor veel mensen. We mogen dankbaar zijn dat we in een rijk land als Nederland geboren zijn. Voor de meesten  van ons is het betaalbaar om middelen, zoals voetbalschoenen en een bal te kopen en een sport goed te kunnen beoefenen. Voor heel veel landen en vooral kinderen geldt dit niet. Daarom vind ik het van belang om door middel van praktische hulp of een financiële gift iets moois te kunnen betekenen voor een ander. Ik steun Football Maties graag om twee redenen, namelijk vanwege het positieve initiatief en om een sportieve bijdrage te leveren aan geluksgevoel en het beleven van grote- en kleine voetbalmomenten voor kinderen van over de hele wereld!’ aldus Michael Kuiper Directeur Desko kantoormeubelen BV.

 

Stichting Football Maties is heel blij met de geschonken kantoormeubelen van DESKO. Bedankt Michael Kuiper en medewerkers, jullie zijn nu allen onze Football Maties geworden.