Close

NIEUW  |  2eHANDS  |  VINTAGE  |  HUREN  |  INSPIRATIE  |  CIRCULAIR  |  MERKEN  |  REFERENTIES  |  SHOWROOMS |  OFFERTE

CIRCULAIR INRICHTEN

Desko is voor facilitair managers die de blik op de toekomst willen richten, de partner in het creëren van een duurzame en efficiënte werkomgeving.


Circulair inkopen en Het Nieuwe Werken veranderen onze denkwijze over traditionele werkplekken.

Desko brengt uw ontwerp tot leven

De circulaire economie verandert het dagelijks werk van facilitair managers. Want voor traditionele facilitaire producten en diensten is inmiddels vaak een circulair alternatief. Doorgaan met onnodig vervuilende producten kan extra kosten met zich meebrengen in de toekomst en reputatieschade veroorzaken. Dit geld ook voor producten en diensten bij werkplekinrichting!


Desko schreef het GRATIS het E-Book Circulair inrichten voor u. In dit E-book vindt u handvatten om als facilitair manager kosten te besparen, circulair (duurzaam) in te kopen en een flexibele werkomgeving te creëren voor de gebruiker.

Veel leesplezier!


“Weet al voordat het inkoopproces van start gaat, wat de waarde is van de huidige inrichting. Dit zal bij het inkoopproces van toegevoegde waarde zijn en vereenvoudigd het proces bij circulair inkopen!”


- Michael Kuiper, Desko

Waarom Desko?

Wij leveren al sinds 1952 kantoormeubels

Wij regelen ook de bouw werkzaamheden

Wij hebben al duizenden kantoorruimtes ingericht, en weten als geen ander de perfecte balans tussen design en ergonomie. Wij houden rekening met de ergonomie, zodat de gezondheid en de productiviteit van de werknemers wordt bevorderd. 

Desko kan niet alleen uw ontwerp tot leven brengen met meubels. Wij zorgen er ook voor dat de ruimte die u ontwerpt, gerealiseerd wordt. Desko werkt samen met de beste bouwbedrijven, geselecteerd op snelheid en afwerking. 

Desko speelt in op het 'Nieuwe Werken'

Thuiswerken wordt steeds populairder. Desko maakt het mogelijk om thuis de ideale werkplek te creëren voor klanten. Wij willen ervoor zorgen dat men ook thuis geconcentreerd en ontspannen kan werken. Dit kan mede door uw ontwerp.

Desko is voor facilitair managers, architecten en ontwerpers die de blik op de toekomst willen richten, de partner in het creëren van een duurzame en efficiënte werkomgeving.

Waardevolle reststromen, design en innovatie

CIRCULAIR INRICHTEN

Klanten van Desko (o.a.)

Merken van Desko (o.a.)

Maak een afspraak