Winkelwagen

Examenmeubilair huren

Bij Desko kunt u terecht voor goede kwaliteit huurmeubilair, zo ook voor examenmeubilair. Het belangrijkste van een goede examentafel is dat hij stabiel is en dat hij met gemak een aantal jaren meekan. Op de meeste schooltafels krijgt u van ons standaard vijf jaar garantie.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

OPTIES HUREN EXAMENMEUBILAIR

U kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten examentafels. Wij hebben tafels voor één persoon maar ook voor twee personen. Deze tafels zijn in hoogte verstelbaar dus ze zijn geschikt voor verschillende leeftijdsgroepen.

Liever schoolmeubilair kopen?  Ga direct naar:

 

Advies

Desko levert hele diverse aantallen huurmeubilair; van een enkele schooltafel tot een veelvoud schoolstoelen en tafels. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod of komt u langs in 1 van onze showrooms. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 480 10 20, door een mail te sturen naar info@desko.nl of via de chat rechts onderaan op onze website!  - Huren examenmeubilair. -

Contact met Desko