Ergonomische werkplek

Stel een ergonomische werkplek samen met het ergonomische kantoormeubilair van Desko. Zo kunt u de kans op nek-, schouder-, arm- en polsklachten verkleinen en/of voorkomen. Dit is al een voordeel op zich, maar het bevorderd ook nog eens het welzijn en de productiviteit van u en uw medewerkers. Wat weer bijdraagt aan uw bedrijf!

In ons uitgebreide assortiment vindt u ergonomische bureaus en bureaustoelen waarmee u een ergonomische werkplek kunt inrichten. De bureaustoelen van Desko bieden het juiste comfort en zijn op meerdere plekken verstelbaar. Zo kunt u de zithouding kiezen die past bij uw lichaam. Van de ergonomische bureaus maakt u in een handomdraai een statafel of bureau. Zo kunt u af en toe van werkhouding wisselen.

Bij Desko helpen wij u graag bij het vinden van een geschikte ergonomische werkplek. Kom eens langs bij een van onze showrooms in Amsterdam, Eindhoven of Vianen waar wij u kunnen voorzien van passend en deskundig advies. Maar natuurlijk ook om een kijkje te nemen in ons uitgebreide assortiment nieuwe en tweedehandse ergonomische werkplekken die u bij ons kunt kopen, huren of leasen.

Circulaire economisch verantwoorde ergonomische werkplek

Al ons tweedehands kantoormeubilair wordt in nieuwstaat geleverd. Wij gaan milieubewust te werk en gunnen gebruikte kantoormeubelen een 2e of 3e leven. Dit noemen wij circulair inkopen. Hierbij maken wij gebruik van onderdelen en grondstoffen en toveren deze om tot een uniek ergonomisch product. U ziet eigenlijk geen verschil met nieuwe producten! Wilt u meer informatie over circulair inrichten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk onze referentieprojecten

Cases

Greenhouse

Bekijk deze case

Bam Nieuwleusen

Bekijk deze case

Midocean

Bekijk deze case

Zelfstroom

Bekijk deze case