Ergonomische bureaustoel

Voorkom en verklein de kans op nek-, schouder-, arm- en polsklachten met een ergonomische bureaustoel van Desko. Met onze ergonomische kantoormeubelen streven wij ernaar om de werkomgeving te verbeteren waardoor de veiligheid, het welzijn en de productiviteit van werknemers bevorderd wordt.

Daarom vindt u bij Desko de geschikte ergonomische bureaustoel voor de juiste werkhouding. De ergonomische bureaustoel kunt u zelf verstellen tot een zithouding die voor u het beste is. Tevens zijn de bureaustoelen qua ontwerp voorzien van voldoende comfort en hebben zij ook een uitstraling die past bij iedere kantoorinrichting.

Wij hebben een breed assortiment met kwalitatief hoogwaardige ergonomische bureaustoelen, zowel nieuw als tweedehands. Bij Desko doen we aan circulair inkopen. Hierbij hergebruiken we onderdelen en grondstoffen van meubilair om hier vervolgens een nieuwe ergonomische bureaustoel van te maken. Onze tweedehands bureaustoelen worden in nieuwstaat geleverd. Je ziet geen verschil met een nieuwe! Kom eens een kijkje nemen in een van onze showrooms in Amsterdam, Eindhoven of Vianen. Koop of lease een bureaustoel die bij u past en ontvang deze al binnen 24 uur!


Voorkom en verklein de kans op nek-, schouder-, arm- en polsklachten met een ergonomische bureaustoel van Desko. Met onze ergonomische kantoormeubelen streven wij ernaar om de werkomgeving te verbeteren waardoor de veiligheid, het welzijn en de productiviteit van werknemers bevorderd wordt. Daarom vindt u bij Desko de geschikte ergonomische bureaustoel voor de juiste werkhouding.

Ergonomie

De ergonomische bureaustoel kunt u zelf verstellen tot een zithouding die voor u het beste is. Tevens zijn de bureaustoelen qua ontwerp voorzien van voldoende comfort en hebben zij ook een uitstraling die past bij iedere kantoorinrichting. Wij hebben een breed assortiment met kwalitatief hoogwaardige ergonomische bureaustoelen, zowel nieuw als tweedehands.

Circulaire ergonomische bureaustoelen

Bij Desko doen we aan circulair inkopen. Hierbij hergebruiken we onderdelen en grondstoffen van meubilair om hier vervolgens een nieuwe ergonomische bureaustoel van te maken. Onze tweedehands bureaustoelen worden in nieuwstaat geleverd. Je ziet geen verschil met een nieuwe! Kom eens een kijkje nemen in een van onze showrooms in Amsterdam, Eindhoven of Vianen. Koop of lease een bureaustoel die bij u past en ontvang deze al binnen 24 uur!

Bekijk onze referentieprojecten

Cases

Greenhouse

Bekijk deze case

Bam Nieuwleusen

Bekijk deze case

Midocean

Bekijk deze case

Zelfstroom

Bekijk deze case