Nieuws

Winkelnieuws

Datum toevoeging: 10-12-2013 Een tevreden klant zorgt voor groei

Na iedere verkoopopdracht die wij mogen vervullen met Desko, vragen wij onze klanten naar hun mening over hun aankoopervaring bij Desko. Deze kunnen zij via een gerenommeerd feedbacksysteem naar ons terugkoppelen en wordt online gepubliceerd. Wij krijgen hierdoor niet alleen beter inzicht in wat klanten als negatief ervaren, maar ook wat ze positief vinden. Want dat is natuurlijk ook prettig om te weten.

 

Uiteraard is gebleken dat wij een aantal dingen beter kunnen doen, maar over het algemeen zijn onze klanten dik tevreden over ons. Ons werk is beloond met een 8.6. Dit is het gemiddelde cijfer van 113 verschillende klanten die hun mening hebben gegeven. 95,45% geven ons een dikke duim. Daar zijn we ontzettend blij mee!! 

 

We zullen nog meer ons best blijven doen om van iedereen een tevreden Desko klant te maken. Alleen met contente klanten kunnen wij verder groeien en ontwikkelen. Uitbreiding volgt dan ook snel. Begin volgend jaar zullen wij eindelijk onze vleugels officieel uitslaan naar Rotterdam. U bent dan in Amsterdam, Alkmaar, Breda, Eindhoven, Leeuwarden, Vianen, Rotterdam en online in de webshop van harte welkom.

 

Natuurlijk hopen wij op uw feedback. Dus als door ons geholpen bent, laat het ons dan weten!